Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od paru dni mam problem z wystawianiem ofert na allegro wylogowuje po 2-3 razy w trakcie i to na różnych kontach i różnych komp ,,, co to może być
może to mieć związek z Twoim nickiem po ostatnich atakach hakerskich
@wiszok46 zauważyłem , ze ten problem występuje podczas wystawiania oferty jak w tym czasie wchodzę do archiwum allegro .
jak mogę to rozwiązać?
@wiszok46 Czy używasz zewnętrznętrznego programu do obsługi Allegro? Być może to on wymusza ponowne logowania w trakcie pracy.
nie używam
@wiszok46 wylewny nie jesteś , może napisz coś więcej , w jakim momencie się to dzieje
nie ma reguły daję wystaw przez formularz i standardowo ładuję zdjęcia i tutaj pierwsze problemy się zaczynają , zrobię opis i wylogowanie czasem mam 3 podejścia do 1 oferty na drugi koncie domplus46 to samo
nie mam dużej sprzedaży więc sam ręcznie bez programów zewnętrznych
po prostu Twój nick trafił do monitorowanej bazy, pewnie przez zdjęcie na jeja.pl
nie pobieram zdjęć z takich źródeł zawsze od producenta np GALICJA
lub sam robię i przerabiam
nie o to chodzi / problem w nicku (wiszok) ze strony jeja.pl i awataru do tego nicka
my mamy wiszok46
ale wszystkie wiszoki może obejmować
@wiszok46 Sprawdź jeszcze czy w tle nie działają programy (np. antywirusowy), które mogą wpływać na działanie Allegro. To samo zrób z dodatkami do przeglądarki.
to nie dotyczy 1 komp tylko 4 na różnych stanowiskach
chodzi o ip
chodzi o to, że jest widoczne na zewnątrz widoczne 1 IP ?