anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wypłatą

Client:61821619
#2 Obserwator#

Witam jestem nowy w allegro i mam taki problem że już bardzo długo czekam na potwierdzenie moich wypłat w finansach, chodzi mi dokładnie o weryfikację itp. wypełniłem DEC7, wszystkie moje dane są takie same jak w bankowości, zrobiłem przelew a mimo to dalej jest nie potwierdzone moje konto i nie aktywne wylaty. 

Client61821619_0-1742754263709.png

pojawia mi się taki komunikat. 

Client61821619_1-1742754308532.png

Mam uzupełnione i zdjęcia dokumentów, wszystkie dane uzupełnione. Nie dostałem żadnego maila czy zapomniałem o czymś jeszcze? Czekam bardzo długo i chcę dodać jeszcze że mam konto prywatne. I obawiam się że nie odzyskam tych środków za sprzedane rzeczy które tam są. 😞 proszę o pilną pomoc 😞

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:61821619 Weryfikacja danych do wypłat może potrwać kilka dni roboczych. Kiedy zrobiłeś przelew i przesłałeś dokumenty?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

dokładnie 16.03.2025 

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

tego samego dnia robiłem też wpłatę ale nie dostałem potwierdzenia na maila że wszystko okej czy że jest jakiś błąd, po dniu lub dwóch środki zwrócili mi na konto ale brak odpowiedzi, a wpłaty dalej nie aktywne 😞 co mam zrobić?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:61821619 już to sprawdzam. Wrócę do Ciebie z informacją 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:61821619 napisz do nas przez ten formularz i prześlij potwierdzenie ostatniego przelewu weryfikacyjnego. Ponowne rozpoczynanie weryfikacji resetuje proces. Także na ten moment nie ponawiaj proszę przelewu i nie podejmuj żadnych działań w formularzu weryfikacji. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów