anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Program Powitalny - PL - Wyróżnienia

MAMY ROZWIĄZANIE!
MarTech
#2 Obserwator

Witam!

Chciałem się zapytać czy pakiet promocyjny- na start 100 wyróżnień za darmo faktycznie działa? - w promocjach mam informację, że pakiet jest aktywny i mogę z niego korzystać.

Czy faktycznie jest tak, że najpierw muszę zapłacić te 19,9 i później w okresie rozliczeniowym jest to uwzględniane i pieniądze są mi zwracane? 

Jest możliwość ewentualnie weryfikacji ile jeszcze darmowych wyróżnień pozostało?

Jestem początkującym i dopiero zaczynam, będę wdzięczny za pomoc. 

Pozdrawiam!

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
SPHayWay
#10 Popularyzator

Działa, ale pamiętaj, że nadal płacisz prowizję za sprzedaż oferty wyróżnionej. Wyróżnienia musisz aktywować sam edytując ofertę. Nie płacisz nic podczas aktywacji, po 10 dniach wyróżnienie się odnowi, jeśli promocję masz dalej aktywną i masz jeszcze darmowe wyróżnienia to odświeży Ci je za darmo. Ilość pozostałych darmowych wyróżnień do aktywacji znajdziesz w Sales Center w zakładce Finanse -> Centrum zniżek -> zniżki do aktywowania albo aktywne zniżki (nie pamiętam dokładnie), będziesz mieć ich liczbę pod tekstem "W ramach akcji promocyjnej pozostało do wykorzystania:".

oznacz moderatorów
MarTech
#2 Obserwator

Wszystko się zgadza, teraz zauważyłem, że odlicza normalnie po każdej aktywacji.

Dziękuję!

oznacz moderatorów