Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pieniądze zwruciłem przez Allegro mam potwierdzenia na wszystko
To dobrze ,jakiej pomocy oczekujesz ? Mogę się tylko domyślać że masz blokadę konta i chcesz to naprawić a jeśli tak to tylko dialog z Działem Bezpieczeństwa allegro .Jeśli to jednak inny problem to napisz o co biega.
Witam serdecznie. Zostałem oszukany przez kupującego na Allegro, zakupił ode mnie przedmiot poczym go otrzymał. Tydzień potem dodał ni z nikąd zła opinie z komentarzem nie polecam gdyż twierdzi że przedmiot jest uszkodzony. Zadzwoniłem do kupującego oraz powiedziałem że proszę usunąć komentarz ja zwracam pieniądze i proszę o wysyłkę mojej części. Nie posiadam nawet zdjęcia ani kupujący się nie odzywa oraz nie zwrucil mi części. A ja pieniądze zwruciłem gdyż zależy mi na dobrej ocenie na allegro. Proszę o poradę co z tym zrobić
@Voiturepieces Oddałeś środki a kupujący nie odstąpił od umowy zakupu, nie odesłał towaru? rozumiem że zależy o dobrej opinii ale na jakiej podstawie zwróciłeś mi środki.
Witam serdecznie zwruciłem pieniądze gdyż kupujący nie chciał usunąć komentarza. I gdy zwruciłem pieniądze to on go usunoł ale nie zwrucil mi części. A moja część była nowa nie uszkodzona. Klient teraz po wpłacie pieniądz się nie Odzywa oraz nie odbiera tel.
Ale tak to nie działa, zwróciłeś środki przez Allegro?
Pieniądze zostały zwrucone przez Allegro.
Więc napisz przez CW, że oczekujesz na zwrot towaru i że zgłosisz przywłaszczenie.
@Voiturepieces Prześlij proszę login klienta i numer zamówienia, a także potwierdzenie zwrotu wpłaty na adres spolecznosc@allegro.pl. Sprawdzę jak możemy Ci pomóc.
Witam serdecznie podesłałem wszystko na podany adres e-mail.
@Voiturepieces Skontaktowaliśmy się z kupującym w tej sprawie. Mam nadzieję, że to wystarczy, by odesłał przedmiot. Jeśli do końca tygodnia nie potwierdzi, że odda Ci towar lub w ogóle się do Ciebie nie odezwie, daj nam znać.
Witam serdecznie kupujący nie odzywał się ani nie otrzymałem przedmiotu
@Voiturepieces Cześć. Ponownie skontaktujemy się z kupującym w tej sprawie
Witam serdecznie do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji od kupującego ani żadnego zwrotu mojego przedmiotu. Proszę o informację
@Voiturepieces bardzo mi przykro z tego powodu, zgłosiłam to ponownie, gdy otrzymam odpowiedź wrócę tutaj z infromacją.
@Voiturepieces przykro mi, ale otrzymałam informację, że w tej sytuacji pozostaje kontakt z policją i zgłoszenie tej sprawy. Na wniosek policji udostępnimy wszystkie informacje dotyczące tej transakcji.
Witam serdecznie dodzwoniłem się do kupującego. Odebrał i powiedział że bardzo przeprasza i prosi o numer konta. Poczym ja wysłałem numer konta. Dziś zwrucil pieniądze za przedmiot 94zl. Poczym wyslal mi wiadomość że mnie zniszczy na allegro oraz że doda mi zła ocenę i komentarz po całości a mojej zaslepki mi nie zwrucil. Ale przelał pieniądze. I twierdzi że już tej zaślepki nie ma bo sprzedał auto. Co mogę zrobić w tej sytuacji. Proszę o pomoc.
@Voiturepieces zachowaj wiadomość i dodaj ........./ tu możesz wpisać co uważasz / do nieaktywnych .
Witam serdecznie klient nadal pisze mi że doda mi zła opinie z komentarzem. We wiadomościach na allegro nazwał mnie pajacem i teraz tych wiad nie widzę jak mogę to sprawdzić. Co robić jak doda mi komentarz że zła opinią po prostu mnie nęka i pisze mi jakieś swoje racje.