anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o szybszą weryfikację konta firmowego

korzuch
#7 Wielbiciel#

Witam Jak w temacie proszę o szybszą weryfikację konta firmowego na podanym loginie nie wiadomo czemu trwa to długo chociaż wszystko się zgadza i jestem długoletnim użytkownikiem

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@korzuch Widzę, że Twoje konto zostało prawidłowo zweryfikowane. Jedyne, co oczekuje na potwierdzenie to konto do wypłat Przelewy24. Proszę, napisz, kiedy dokładnie wykonałeś przelew weryfikacyjny? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

theta001
#7 Wielbiciel#

cierpliwości

oznacz moderatorów

korzuch
#7 Wielbiciel#

Witam

Wczoraj wróciły środki (1 zł)  i dalej nic się nie dzieje co mogę jeszcze zrobić ?? Pozdrawiam

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@korzuch weryfikacja rachunku w PayU trwa do 3 dni roboczych. Kiedy dokładnie wykonałeś przelew? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

korzuch
#7 Wielbiciel#

3 lutego i już wysłałem zdjęcia dowodu oraz selfie 🙂 tylko dalej czekam i czekam 

oznacz moderatorów

bombardier10
#11 Animator#

No tak zdjęcie dowodu do którego pewnie wszyscy (oprócz sprzataczki) mają dostęp....A na dowód i pesele to już skameria może se kredyt wziąść. Ciekawe jak można  zabezpieczyć  takie dane bo według mnie nie da się tego zrobić .  To państwo jest jednak z papieru i dykty zrobione .

oznacz moderatorów

korzuch
#7 Wielbiciel#

Witam nie ma potwierdzenia z przelewy24 i nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc środki z PayU zostały przesłane z przelewy24 nie mogę ponowić przelew dziś to już będzie prawie tydzień

oznacz moderatorów

spy_spy
#7 Wielbiciel#

Ja się z tym borykam już od miesiąca i ani w jedną ani w drugą stronę nic nie idzie zrobić , niby konto mam i go nie mam.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@spy_spy widzę, że na Twoim koncie była wypowiadana umowa. W takim przypadku skontaktuj się proszę z nami przez formularz

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

spy_spy
#7 Wielbiciel#

Kolejny miesiąc czekam na odblokowanie konta - możliwość kupowania , tak jak pisałem z moderatorem . Konto nadal zawieszone , mogę wrzucać do koszyka , nie mogę zapłacić i tym samym kupić . Czy w końcu można coś z tym zrobić ? Nadmienię że nie interesuje mnie sprzedawanie na portalu tylko zakupy .

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

To po co wypowiadałeś konto?

oznacz moderatorów