anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o szybszą weryfikację konta firmowego

korzuch
#7 Wielbiciel

Witam Jak w temacie proszę o szybszą weryfikację konta firmowego na podanym loginie nie wiadomo czemu trwa to długo chociaż wszystko się zgadza i jestem długoletnim użytkownikiem

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@korzuch Widzę, że Twoje konto zostało prawidłowo zweryfikowane. Jedyne, co oczekuje na potwierdzenie to konto do wypłat Przelewy24. Proszę, napisz, kiedy dokładnie wykonałeś przelew weryfikacyjny? 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

theta001
#7 Wielbiciel

cierpliwości

oznacz moderatorów

korzuch
#7 Wielbiciel

Witam

Wczoraj wróciły środki (1 zł)  i dalej nic się nie dzieje co mogę jeszcze zrobić ?? Pozdrawiam

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@korzuch weryfikacja rachunku w PayU trwa do 3 dni roboczych. Kiedy dokładnie wykonałeś przelew? 

Ola
oznacz moderatorów

korzuch
#7 Wielbiciel

3 lutego i już wysłałem zdjęcia dowodu oraz selfie 🙂 tylko dalej czekam i czekam 

oznacz moderatorów

bombardier10
#12 Orędownik

No tak zdjęcie dowodu do którego pewnie wszyscy (oprócz sprzataczki) mają dostęp....A na dowód i pesele to już skameria może se kredyt wziąść. Ciekawe jak można  zabezpieczyć  takie dane bo według mnie nie da się tego zrobić .  To państwo jest jednak z papieru i dykty zrobione .

oznacz moderatorów

korzuch
#7 Wielbiciel

Witam nie ma potwierdzenia z przelewy24 i nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc środki z PayU zostały przesłane z przelewy24 nie mogę ponowić przelew dziś to już będzie prawie tydzień

oznacz moderatorów

spy_spy
#7 Wielbiciel

Ja się z tym borykam już od miesiąca i ani w jedną ani w drugą stronę nic nie idzie zrobić , niby konto mam i go nie mam.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@spy_spy widzę, że na Twoim koncie była wypowiadana umowa. W takim przypadku skontaktuj się proszę z nami przez formularz

Alicja
oznacz moderatorów

spy_spy
#7 Wielbiciel

Kolejny miesiąc czekam na odblokowanie konta - możliwość kupowania , tak jak pisałem z moderatorem . Konto nadal zawieszone , mogę wrzucać do koszyka , nie mogę zapłacić i tym samym kupić . Czy w końcu można coś z tym zrobić ? Nadmienię że nie interesuje mnie sprzedawanie na portalu tylko zakupy .

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

To po co wypowiadałeś konto?

oznacz moderatorów

julienail
Była Moderatorka Społeczności
Była Moderatorka Społeczności

@spy_spy Widzę, że nie odpisałeś na pytanie Doradcy w sprawie o numerze 47748581, pytanie dotyczyło nadpłaty na Twoim koncie. Odpowiedz, proszę, w danej konwersacji mailowej. Ponadto 16 grudnia zostałeś poinformowany mailowo, że Twoje konto firmowe zostanie zlikwidowane po 60 dniach i założone zostanie konto prywatne na te same dane - nie minął jeszcze podany czas oczekiwania, także muszę poprosić Cię o cierpliwość. 

Julia
oznacz moderatorów