Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Jak w temacie proszę o szybszą weryfikację konta firmowego na podanym loginie nie wiadomo czemu trwa to długo chociaż wszystko się zgadza i jestem długoletnim użytkownikiem
Pozdrawiam
@korzuch Widzę, że Twoje konto zostało prawidłowo zweryfikowane. Jedyne, co oczekuje na potwierdzenie to konto do wypłat Przelewy24. Proszę, napisz, kiedy dokładnie wykonałeś przelew weryfikacyjny?
cierpliwości
Witam
Wczoraj wróciły środki (1 zł) i dalej nic się nie dzieje co mogę jeszcze zrobić ?? Pozdrawiam
@korzuch weryfikacja rachunku w PayU trwa do 3 dni roboczych. Kiedy dokładnie wykonałeś przelew?
3 lutego i już wysłałem zdjęcia dowodu oraz selfie 🙂 tylko dalej czekam i czekam
No tak zdjęcie dowodu do którego pewnie wszyscy (oprócz sprzataczki) mają dostęp....A na dowód i pesele to już skameria może se kredyt wziąść. Ciekawe jak można zabezpieczyć takie dane bo według mnie nie da się tego zrobić . To państwo jest jednak z papieru i dykty zrobione .
Witam nie ma potwierdzenia z przelewy24 i nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc środki z PayU zostały przesłane z przelewy24 nie mogę ponowić przelew dziś to już będzie prawie tydzień
Ja się z tym borykam już od miesiąca i ani w jedną ani w drugą stronę nic nie idzie zrobić , niby konto mam i go nie mam.