Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie sądzicie że prowizje od sprzedaży allegro są zdecydowanie za wysokie? Chyba przeniosę swoją sprzedaż gdzie indziej (a sprzedaję sporadycznie) bo płacenie 40 zł prowizji za przedmiot za 930 zł to wg mnie rozbój w biały dzień.. 😕
Nie dziwne (gdy jestem kupującym), że wiele osób chce się dogadać poza allegro, bo np mając marży 100 zł na sprzedawanym przedmiocie 40% musze oddać allegro 😞
@1wilq Wystawianie na Allegro jest dobrowolne, czy tanie-nie.
Racja !!
Prowizje są wysoki a dodatkowo zapłacisz prowizję od wysyłki jak ktoś Ci w smarcie nie kupi. Jednak nie licz na to że tutaj z kimś coś zdziałasz bo tutaj ludzie godzą się na wszystko a monopolista się śmieje. Za chwilę będą kolejne podwyżki jak co roku, podniosą na 50% prowizję a ludzie i tak się nie zkrzykną, wiec **piiip** robi co chce i jak chce.
no masz definitywnie racje.. ale tak jest właśnie z monopolami. A ludzie po prostu muszą się dostosować.. 😕
@1wilq Następnym problemem jest spadek sprzedaży.
Ja akurat sprzedaje 1-2 razy do roku ale mimo wszystko.
Jeszcze jakiś lemur mnie straszy US i Policją bo stwierdził że jak coś sprzedaje bez paragonu (oczywiście najpierw chciał kupić) to na pewno ukradłem albo nie wiem co..
Skąd Ci ludzie się biorą?