Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ogólnie założyłem konto firmowe, z powodu pomocy allegro w tym trudnym okresie. Zachęciło mnie to, że dla ludzi którzy założyli konto firmowe w kwietniu miała być anulowana prowizja do końca lipca 2020, więc wszedłem w sprzedaż na allegro. Po sprzedaży 4 produktów wchodzę na saldo i zauważam naliczone opłaty. To jak to w końcu jest z tą prowizją? ktoś może pomóc bo nawet nie wiem jak się zwrócić bezpośrednio do allegro bo nie mam żadnych danych kontaktowych
Zapewne nie spełniłeś jakiegoś warunku napisanego "drobnym druczkiem". Trzeba bardzo uważnie czytać regulaminy i zwracać uwagę na każdy szczegół. Nie znam tych zasad, więc nie wyjaśnię, ale zapytaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10
Dzięki bardzo! Zamówiłem rozmowę telefoniczną. W bezpośredniej rozmowie dowiem się najwięcej, taką przynajmniej mam nadzieję 🙂
@sklep_dtip daj nam znać 🙂
Skorzystałem z czatu w oknie pomocy. Pracownik allegro rozwiązał problem w mgnieniu oka. Chodziło o to, że podczas wyboru darmowego pakietu wyróżnienia (200 sztuk dla nowych użytkowników) zwalniamy się z możliwości 100% zniżki na prowizję 🙂
@sklep_dtip świetna wiadomość! 🙂 Dobrego dnia.