Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, zastanawiam się czy nadal jest taka opcja, że jak pierwszy raz zakłada się konto na allegro z nowym NIP-em to przez x miesięcy nie płaci się prowizji od sprzedaży, coś mi się kiedyś obiło o uszy i się zastanawiam czy nadal jest to możliwe, jak myślicie?
Jeszcze o smarta chciałam podpytać, czy muszę faktycznie uzbierać 5 pozytywnych komentarzy, aby mieć smarta?, kiedyś coś słyszałam, że wystarczy zaliczyć kurs w akademii allegro i była opcja korzystania od razu ze smarta bez zbierania 5 pozytywnych opinii.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Nie odpowiem na pytanie, ale chciałbym się dowiedzieć czy muszę jakoś aktywować specjalnie tą opcję żeby nie płacić prowizji od sprzedaży? Czy są jakieś warunki? I ile miesięcy się ich nie płaci?
@POKA-SKLEP @polastein-polska Promocyjne warunki dla nowych firm na Allegro zapewnia udział w Programie Powitalnym. Tutaj znajdziecie aktualny regulamin. Nowe firmy mogą również w ułatwiony sposób uzyskać oznaczenie Smart! Wystarczy przejść kurs w Akademii Allegro oraz ustawić warunki zwrotów i metody dostaw.
Dziękuję za odpowiedź! Jak wziąć udział w takim Programie Powitalnym?
@polastein-polska Do pierwszego etapu programu zapraszane są wszystkie nowe konta Firma (zarejestrowane na NIP, pod którym nigdy nie działały na Allegro).
Czy nowi użytkownicy mają też ułatwiony sposób uzyskać oznaczenie Smart! po ukończeniu kursu w Akademii Allegro czy tylko tyczy się to konta firma.
@-laserstudio-, promocja dotyczy tylko kont firmowych. Piszemy o tym tutaj.
Dziękuję Pani Natalio @nat_not za odpowiedzi oraz wysłane linków.