Cześć, zastanawiam się czy nadal jest taka opcja, że jak pierwszy raz zakłada się konto na allegro z nowym NIP-em to przez x miesięcy nie płaci się prowizji od sprzedaży, coś mi się kiedyś obiło o uszy i się zastanawiam czy nadal jest to możliwe, jak myślicie?
Jeszcze o smarta chciałam podpytać, czy muszę faktycznie uzbierać 5 pozytywnych komentarzy, aby mieć smarta?, kiedyś coś słyszałam, że wystarczy zaliczyć kurs w akademii allegro i była opcja korzystania od razu ze smarta bez zbierania 5 pozytywnych opinii.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Nie odpowiem na pytanie, ale chciałbym się dowiedzieć czy muszę jakoś aktywować specjalnie tą opcję żeby nie płacić prowizji od sprzedaży? Czy są jakieś warunki? I ile miesięcy się ich nie płaci?
@POKA-SKLEP @polastein-polska Promocyjne warunki dla nowych firm na Allegro zapewnia udział w Programie Powitalnym. Tutaj znajdziecie aktualny regulamin. Nowe firmy mogą również w ułatwiony sposób uzyskać oznaczenie Smart! Wystarczy przejść kurs w Akademii Allegro oraz ustawić warunki zwrotów i metody dostaw.
Dziękuję za odpowiedź! Jak wziąć udział w takim Programie Powitalnym?
@polastein-polska Do pierwszego etapu programu zapraszane są wszystkie nowe konta Firma (zarejestrowane na NIP, pod którym nigdy nie działały na Allegro).
Dziękuję Pani Natalio @nat_not za odpowiedzi oraz wysłane linków.