Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry. W przyszłości planuję sprzedawać swoje książki w przedsprzedaży. Jaki jest maksymalny czas realizacji zamówienia, dostawy w takim przypadku, który mogę ustawić?
@wojtek33610 Może ci ktoś zaufa i wpłaci ale raczej wątpię. Takich chętnych do zbierania zaliczek na święty nigdy byłoby wielu.
Powinieneś raczej najpierw się przedstawić, opisać swój biznes plan lub jaką firmę reprezentujesz. Jaką dajesz gwarancję, kapitał założycielski itp...
Mam wrażenie że on nie o to pyta. Chce wiezieć jaki max czas przedsprzedaży może być ustawiony
@Monika__L Ale: Oferty w przedsprzedaży wystawisz tylko na koncie firmowym
zgadza się.
On się próbuje przygotować
Dla mnie jest tu coś bardziej ciekawego- własne książki.
@Monika__L Świetnie, ty to tak odczytujesz, ale przecież nic o sobie nie napisał. Czy jest firmą księgarską, czy może planuje kiedyś napisać jakąś książkę i chciałby teraz zebrać pieniądze.
Nic o sobie nie napisał a oczekuje odpowiedzi na prowokacyjne pytanie.
Trochę napisał, "w przyszłości" i "swoje książki". Czyli kandydat do literackiego Nobla.
No dokładnie 🙂
Ale zobacz ile tu takich wątków - jednozdaniowe zapytania i kto może ten udziela odpowiedzi. Różnych, w różnych kierunkach, bo nie wiadomo o co loto
Każdy ma rację i nikt nie ma racji bo nikt nie trafił 😄
Wprowadziliśmy maksymalny deklarowany czas wysyłki: 25 dni roboczych. Czas wysyłki liczymy od momentu opłacenia zamówienia do wysłania przesyłki.
Jednocześnie określiliśmy, czym jest przedsprzedaż i jej zasady. Oferty w przedsprzedaży wystawisz tylko na koncie firmowym. Dotyczy ona wyłącznie nowych przedmiotów, które nie miały jeszcze premiery lub czekają na wydanie kolejnej serii po wyczerpaniu dotychczasowego nakładu. Maksymalny czas dostawy w przedsprzedaży to 90 dni (z wyjątkiem kategorii: Książki, Gry, Muzyka oraz Rośliny (w ramach kategorii Ogród), w których czas dostawy będzie mógł wynosić do 180 dni).
Z tego wnioskuję, że dla książek będzie to czas 25 dni roboczych.
Czyli co- zaufanie sprzedajesz na tą chwilę, to się nie uda.
Może pyta bo chce wiedzieć czy zdąży napisać.