Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, klient rozpoczął dyskusje 6 stycznia 2025, a kupił produkt 18 sierpnia 2024. Fakt produktu nie dostał bo firma kurierska nie dostarczyła. Nie wiadomo gdzie ten produkt teraz jest. Ale to najmniej ważne. Mogę mu zwrócić pieniądze? Co z prowizja która wzięła Allegro (minęło wiecej niz 45 dni i nie mogę tego kliknąć ) proszę o poradę co z tym zrobić ? Kliknąłem zwróć wpłatę klientowi ale nie wiem czy to się dało zrobić ? I czy dojdzie , zależy mi by zakończył dyskusje jak najszybciej. Czy może mi ktoś to sprawdzić z administratorów ? Czy ja mu oddałem te pieniądze już ?
Jeżeli prosisz moderatorki to je oznacz: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
I podaj numer transakcji, której to dotyczy
Jak się uda zwrócić wpłatę to powinieneś dostać maila.
Dostałem emaila ze zwrócono wiec dobrze. Co teraz z prowizja od Allegro ? @N_Nitka28
@robgod6087 raczej po takim czasie nie masz co liczyć na zwrot opłaty transakcyjnej tym bardziej, że to reklama ja była.
Ale pisz do allegro i popróbuj może oddadzą
Cześć, @robgod6087. Wniosek o rabat transakcyjny można zgłosić w ciągu 45 dni od zawarcia transakcji. W tej sytuacji już nie będziesz mógł wysłać wniosku przez system, dlatego proszę, abyś napisał przez formularz.
A kupujący nie widzi tej wypłaty?
@robgod6087 jak system zaskoczy zwrot to boot w dyskusji poinformuje klienta o zwrocie środków , prowizji nie odzyskasz po 4 dniach .