Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłam przelew pieniądze zwrócono a aktywacji nie ma co dalej
@AC_Parts Widzę, że trwa weryfikacja dokumentów, dlatego proszę Cię o cierpliwość. Otrzymasz powiadomienie, gdy dane do wypłat zostaną zaakceptowane.
mam podobną sytuację.
dane są uzupełnione, zrobiłam dwukrotnie przelew na 1zł który wrócił a nie mogę wypłacić środków z przelewy24 ze względu na brak aktywacji. to trwa dłużej niż 5 dni
@Andzia907, poproszono Cię o przesłanie skanu lub czytelnego zdjęcia brakującego dowodu tożsamości. Dokument możesz załączyć tutaj.
do PayU wystarczyło uzupełnienie danych i potwierdzenie tożsamości przelewem weryfikacyjnym. Proszę o przelanie środków na konto bankowe z którego był zrobiony przelew weryfikacyjny lub na allegro PayU żeby można było wypłacić środki. Kupujący nie powinien mieć możliwości wpłacenia na przelewy24 skoro nie były aktywowane na moim koncie.
U mnie również trwa weryfikacja ale czemu tak długo , raz mogłem wypłacić a teraz znowu czekam - bardzo długo to trwa dłużej niż 5 dni jak pisze w formularzu.
@hibiskus6 Poprosiłam już o sprawdzenie statusu Twojej weryfikacji, więc jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie ze szczegółami.
@hibiskus6 Dostałam już potwierdzenie, że wypłaty przez PayU są już w pełni aktywne na Twoim koncie. Natomiast jeśli chodzi o Przelewy24 to tutaj weryfikacja jest jeszcze w toku i może to jeszcze potrwać do 2 dni roboczych.