Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dokonalem przelewu weryfikacyjnego z zagranicznego konta Revolut poprzez PayU. Niestety nie mogłem ustawić kwoty 1,01 zł gdyż kwota minimalna do przelewu to 5 zł lub 1Euro. Wykonałem przelew na 1,01 Euro jednak moje konto do wypłat jak było tak jest nieaktywne. Czy mógłby ktoś mi z tym pomóc ?
Z konta LT?
tak, na potwierdzeniu przelewu jako konto wyjsciowe widnieje numer LT
3dni minęło?
z tydzien juz
Czasem coś im nie pasuje, musisz czekać na moderację, sprawdzą. Wszystkie dane są zgodne?
tak, dane konta, odbiorcy, tytuł przelewu wszystko kopiuj wklej
zwrot srodkow juz dostalem ale zadnego maila z decyzja
@artur_da Kwota przelewu nie ma większego znaczenia. Należy przelać najniższą możliwą kwotę. Czy podczas konfiguracji wybrałeś opcję "Posiadam tylko konto zagraniczne" i wykonałeś przelew z zagranicznego rachunku Revoluta LT? Na polski rachunek techniczny Revoluta nie aktywujesz wypłat.
Hej, dokładnie tak jak w wiadomościach wyżej, z zagranicznego, zaznaczylem że konto zagraniczne, nie ruszałem tytułu, zrobiłem kopiuj wklej identyfikatora przelewu
@artur_da Rozumiem. Przekazałam tę spawę do weryfikacji.
Dziekuje 🙂
@artur_da Prześlij proszę potwierdzenie wykonanego przelewu weryfikacyjnego przez ten formularz. Skontaktujemy się w Twojej sprawie z operatorem płatności i postaramy się wyjaśnić w czym problem.
To może mój problem rozwiążecie , też zrobiłem przelew weryfikacji allegro cash , usługa nieaktywna , zgłaszałem to lecz doradcy mają to w d. ..e
@Agent555 Jeśli zgłaszałeś już tę sprawę w innym miejscu, poczekaj na odpowiedź lub dopytaj ponownie o szczegóły konsultanta, który znają szczegóły sprawy.