Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z wypłatą środków z ko ta odrzuca mi przelew weryfikacyjny konto jest na mnie oraz konto bankowe też
może są jakieś nieścisłości w danych
Dane są te same konto bankowe mam z mężem wysłałam potwierdzenia przelewu też oraz dokument tożsamości
@fornaska Proszę, prześlij potwierdzenie przelewu przez formularz kontaktowy.
Nie mogę wejść w formularz kontaktowy
@fornaska wysyłam Ci bezpośredni link: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOooGIwRyyAtMMX7ulIOtXom4n5-NKQY3cq03AXMDKaUTDXrL-_qa
Dalej to samo pisze ze względu na błąd wykluczylismy cie z kampania allegrdays. Moge w inny jakiś sposób przesłać te potwierdzenie np meilowo ze swojego konta na adres allegro jakiś? Albo może tutaj go dodam?
@fornaska pod tym komunikatem znajdują się kafelki- "Kupuję" i "Sprzedaję". Spróbuj na innym urządzeniu. Nasi doradcy pomogą Ci w rozwiązaniu problemu.
Mam te kafelki. Kupuje sprzedaje w co trzeba wejść by dodać te potwierdzenie przelewu
@fornaska wybierasz czy kupujesz, czy sprzedajesz i opisujesz swój problem (tam możesz również dodać załączniki). Następnie wybierasz sposób kontaktu z doradcą.
Dziękuję napisałem już dodałam potwierdzenie przelewu zobaczymy czy będzie dobrze już i będzie. Można zrobić przelew na konto Prywatne
Napisałem. Wczoraj wiadomość załączyłam potwierdzenie przelewu oraz zdjrcia dowodu. Jaki jest czas na odpowiedź?