Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mogę prosić o pomoc i przyśpieszenie weryfikacji u mnie Przelewy 24? Nie mogę wypłacić pieniędzy. Ewentulanie proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku, ponieważ robiłem to już jakiś czas temu.
@zadyra z tego co widzę, to dokumenty zostały przesłane wczoraj, a weryfikacja w przypadku tego operatora może zająć do 5 dni roboczych. Czy brak możliwości wypłaty blokuje zwrot wpłaty kupującemu, który prowadzi z Tobą dyskusję?
To raczej osobna kwestia ale jest to jeden z powodow. Dokumenty pszesylalem juz 2 tyg temu pozniej musialem robic to ponownie. wedlug mnie to przetrzymywanie pieniedzy. nie rozumiem tego i jest to dla mnie frustrujące. Bo mozna zrobic to na wiele innych sposobów zeby te pieniadze mimo weryfikacji dalo sie odzyskac. Pozdrawiam.
Mam podobną sytuację. Jestem ponad 20 lat na Allegro,nie wiem od ilu lat mam podpiętą kartę i nigdy nie było problemu z rozliczeniami. Podkusiło mnie żeby coś sprzedać na Lokalnie i od dwóch tygodni mogę tylko pooglądać swoje pieniądze na Allegro,już dwa razy wysyłałem 1,01zł i dostawałem je z powrotem. I TAK,to jest zwykłe przetrzymywanie pieniędzy! Po tylu latach zaczynam mieć dość Allegro. Przez te 20 lat dostali ode mnie kupę pieniędzy,a ja swoich się nie mogę doprosić. Skandal!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam dalej jest to samo znów jest żółty znak zapytania przy " skan dowodu " znów bd musiał przesyłać swój dowód jak ostatnim razem. W jaki sposób mam to zrobić ( ten skan ) zęby w końcu odblokowano mi możliwość wypłat ??? niedorzeczne
@zadyra Przesłałam tę sprawę do konsultacji. Kiedy otrzymam odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam poraz kolejny , nawiasem to już przechodzi wszelkie normy.. Przez oczekiwanie na " weryfikacje przelewu24" moje konto straci na reputacji bo nie zdarzyłem odeslać przelewu przed skorzystaniem klienta z programu ochorny kupującego. A wątpie żebym nie dostał negatywnego komentarza, sam w takiej sytuacji postąpił bym tak samo. Ja już nie proszę o pomoc a ządam pomocy bo niechce mieć klopotów.
Ponawiam tutaj,bo jest bardziej aktualne:
Mam podobną sytuację. Jestem ponad 20 lat na Allegro,nie wiem od ilu lat mam podpiętą kartę i nigdy nie było problemu z rozliczeniami. Podkusiło mnie żeby coś sprzedać na Lokalnie i od dwóch tygodni mogę tylko pooglądać swoje pieniądze na Allegro,już dwa razy wysyłałem 1,01zł i dostawałem je z powrotem. I TAK,to jest zwykłe przetrzymywanie pieniędzy! Po tylu latach zaczynam mieć dość Allegro. Przez te 20 lat dostali ode mnie kupę pieniędzy,a ja swoich się nie mogę doprosić. Skandal!
@elpaso Z informacji, do których mam dostęp, wynika, że wczoraj przesłałeś dokumenty do weryfikacji. Proszę Cię o cierpliwość.
Tak,bo do głowy mi nie przyszło,że po tylu latach muszę się legitymować i udowadniać,że ja to ja.
@zadyra Dane do wypłat zostały zaakceptowane. Przepraszam, że czas oczekiania na tę informację się wydłużył.