anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przelew24 Długie oczekiwanie.

zadyra
#7 Wielbiciel#

Czy mogę prosić o pomoc i przyśpieszenie weryfikacji u mnie Przelewy 24? Nie mogę wypłacić pieniędzy. Ewentulanie proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku, ponieważ robiłem to już jakiś czas temu.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zadyra z tego co widzę, to dokumenty zostały przesłane wczoraj, a weryfikacja w przypadku tego operatora może zająć do 5 dni roboczych. Czy brak możliwości wypłaty blokuje zwrot wpłaty kupującemu, który prowadzi z Tobą dyskusję?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

zadyra
#7 Wielbiciel#

To raczej osobna kwestia ale jest to jeden z powodow. Dokumenty pszesylalem juz 2 tyg temu pozniej musialem robic to ponownie. wedlug mnie to przetrzymywanie pieniedzy. nie rozumiem tego i jest to dla mnie frustrujące. Bo mozna zrobic to na wiele innych sposobów zeby te pieniadze mimo weryfikacji dalo sie odzyskac. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

elpaso
#7 Wielbiciel#

Mam podobną sytuację. Jestem ponad 20 lat na Allegro,nie wiem od ilu lat mam podpiętą kartę i nigdy nie było problemu z rozliczeniami. Podkusiło mnie żeby coś sprzedać na Lokalnie i od dwóch tygodni mogę tylko pooglądać swoje pieniądze na Allegro,już dwa razy wysyłałem 1,01zł i dostawałem je z powrotem. I TAK,to jest zwykłe przetrzymywanie pieniędzy! Po tylu latach zaczynam mieć dość Allegro. Przez te 20 lat dostali ode mnie kupę pieniędzy,a ja swoich się nie mogę doprosić. Skandal!

oznacz moderatorów

zadyra
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Witam dalej jest to samo znów jest żółty znak zapytania przy " skan dowodu " znów bd musiał przesyłać swój dowód jak ostatnim razem. W jaki sposób mam to zrobić ( ten skan ) zęby w końcu odblokowano mi możliwość wypłat ??? niedorzeczne 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@zadyra Przesłałam tę sprawę do konsultacji. Kiedy otrzymam odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

zadyra
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam poraz kolejny , nawiasem to już przechodzi wszelkie normy.. Przez oczekiwanie na " weryfikacje przelewu24" moje konto straci na reputacji bo nie zdarzyłem odeslać przelewu przed skorzystaniem klienta z programu ochorny kupującego. A wątpie żebym nie dostał negatywnego komentarza, sam w takiej sytuacji postąpił bym tak samo. Ja już nie proszę o pomoc a ządam pomocy bo niechce mieć klopotów. 

oznacz moderatorów

elpaso
#7 Wielbiciel#

Ponawiam tutaj,bo jest bardziej aktualne:

Mam podobną sytuację. Jestem ponad 20 lat na Allegro,nie wiem od ilu lat mam podpiętą kartę i nigdy nie było problemu z rozliczeniami. Podkusiło mnie żeby coś sprzedać na Lokalnie i od dwóch tygodni mogę tylko pooglądać swoje pieniądze na Allegro,już dwa razy wysyłałem 1,01zł i dostawałem je z powrotem. I TAK,to jest zwykłe przetrzymywanie pieniędzy! Po tylu latach zaczynam mieć dość Allegro. Przez te 20 lat dostali ode mnie kupę pieniędzy,a ja swoich się nie mogę doprosić. Skandal!

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@elpaso Z informacji, do których mam dostęp, wynika, że wczoraj przesłałeś dokumenty do weryfikacji. Proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

elpaso
#7 Wielbiciel#

Tak,bo do głowy mi nie przyszło,że po tylu latach muszę się legitymować i udowadniać,że ja to ja.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@zadyra Dane do wypłat zostały zaakceptowane. Przepraszam, że czas oczekiania na tę informację się wydłużył.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów