Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kilkanaście dni temu, kiedy posprzedawałem moje przedmioty na allegro, chciałem wypłacić pieniądze, jednak okazało się, że wymagana jest weryfikacja mojej tożsamości, abym mógł wypłacać środki przez payU (całe moje środki to są środki payU). A więc 17 marca wysłałem zdjęcie dokumentu tożsamości (paszport) w celu tej weryfikacji. 7 dni po wysłaniu zdjęcia mojego dokumentu, na maila, do folderu spam, dostałem wiadomość, w której pracownik payU prosi mnie o dosłanie zdjęcia dokumentu tożsamości rodzica oraz mój akt urodzenia (nie jestem jeszcze osobą pełnoletnią).
Chciałem się tylko upewnić czy wszystko jest okej i czy trzeba to wszystko wysyłać do payU, bo Mama się trochę zaniepokoiła sprawą, ale może to po prostu mylna obawa.
Pozdrawiam
PayU musi potwierdzić, że Ty to Ty i konto w banku jest Twoje, to standardowa procedura i wszyscy przez to przechodzą. Niektórzy nawet kilka razy.
Moderatorzy mogą dodać coś więcej: @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Besiacz Czy możesz przesłać mi tę wiadomość za pomocą opcji "przekaż dalej" na adres spolecznosc@allegro.com? Upewnię się, czy ta wiadomość rzeczywiście pochodzi z PayU, ale potrzebuję oryginał tego maila.
Wysłałem
@Besiacz mam, dziękuję. Dopóki nie wrócę do Ciebie z informacjami, nie wysyłaj nic proszę.
@Besiacz bardzo przepraszam, że musiałeś czekać na moją odpowiedź, ale tak jak obiecałam, wracam z informacjami. Na Twoim koncie rzeczywiście wypłaty są zablokowane, a PayU w takich sytuacjach wymaga dosłania dokumentów rodzica i aktu urodzenia jeśli właściciel jest niepełnoletni, więc możesz odpowiedzieć na tę wiadomość i załączyć te dokumenty.