Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne
Dziękuję Wam za zgłoszenia. Dostałam już potwierdzenie, że to problem po naszej stronie, ale już pracujemy nad jego rozwiązaniem. Bardzo przepraszam Was za te niedogodności.
Witajcie,
dziś taki komunikat podczas wypełniania formularza wysyłki (Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch (Sklep Żabka 804855)
Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne"
Czy to znaczy, że nie nadam tej paczki? Jak wysłać paczkę?
Nie mogę wydrukować etykiety do zamówienia i co za tym idzie nie mogę wysłać przesyłki , wyskakuje komunikat :
Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne
dotyczy:
Dane dostawy
Allegro Pocztex Kurier 48
nr oferty: 12073438276
nr zamówienia: 723f7ff3-0747-11ed-a4af-a5951b158997
co zrobić ?
Też mam problem z nadaniem Pocztex:
634ea862-0754-11ed-8237-ad65a507c972
Wyskakuje komunikat:
Błąd przetwarzania: Nie można zamówić wybranej paczki. Niepoprawne dane autoryzacyjne.
Chodzi o to zamówienie:,
634ea862-0754-11ed-8237-ad65a507c972
Co jest powodem?
Nie jest to chyba błąd w adresie, @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Widzę, że nie tylko u mnie jest ten komunikat. Czy błąd zostanie usuniety niebawem?
Kończę pracę o 10.00, czy zdążę dzisiaj wygenerować etykietę?
b8360601-075b-11ed-b975-eff0fc564c9b
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Przy generowaniu etykiet Allegro Pocztex Kurier 48 pojawia się informacja :
Dotyczy to dwóch przesyłek:
Proszę o rozwiązanie tego problemu. Do tej pory wszystko działało. Dziękuje
Witam, dla 3 przesyłek wyświetla mi komunikat: "bład przetwarzania Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne", w związku z tym nie mogę nadac paczek, o co może chodzić? Zawsze było ok. dzięki
Powyższy komunikat pochodzi od przewoźnika (Poczty Polskiej). Sprawdź dane logowania w Elektronicznym Nadawcy. W razie potrzeby popraw te dane w ustawieniach Wysyłam z Allegro.
Też to samo mam,więc jakaś awaria pewnie
u mnie też to samo... Ahh te ich **piiip**ne WzA, które sypie wiecznie tymi samymi błędami...
Numer zamówienia | 48b3c861-0785-11ed-b8f2-bf4d9876f285 |
Nie mogę przygotować etykiety do paczki dla klienta bo wyświetla się taki komunikat. Proszę o podpowiedź bo jeszcze rano wszystko działało. Allegro przesyłka polecona.
@Pegazus77 może to pomoże ale widzę że to większa awaria bo zgłaszają nawet paczki allegro one że nie można nadać 😞
Powyższy komunikat pochodzi od przewoźnika (Poczty Polskiej). Sprawdź dane logowania w Elektronicznym Nadawcy. W razie potrzeby popraw te dane w ustawieniach Wysyłam z Allegro.
Nadal nic - podobna sytuacja: była opisana i moderator chciał nr.zamówienia:
Wszystkie dane są poprawne a nadal wyskakuje komunikat:
@Pegazus77 może to coś grubszego bo jest też post że nie mogą nadać paczki allegro one 😞
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
też proszę o sprawdzenie zamówienia: