Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne
Tak. W tych trzech przypadkach ten sam komunikat
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam ten problem od paru ładnych miesięcy jest problem z wysłaniem paczek pobraniowych pocztez Allegro Kurier 48 pobranie
ile już pisałam razy ile czasu straciłam na zgłaszanie problemu i nadal nie jest rozwiązany
Wysle poza allegro i bede skladala reklamacje o zwrot kosztów to są żarty
@mdrogeria pozwoliłam sobie skorzystać z udostępnionej przez Ciebie w innym wątku grafiki. 🙂
@ko_alka nie ma za co 😁 , można jeszcze nadmienić , że pierwszą informację o planach Poczty przyniosła mi do sklepu opiekunka wchodząc jeszcze z maseczką na twarzy czyli baaardzo dawno .
@grauszdecor, dziękuję, zgłosiłam to. 🙂
ten komunikat wyswietla sie wszystlim od prawie 2 dni.
jaki jest stan naprawy tego bledu? i kiedy bedzie mozna nadac przesylki ?
Witam.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Od 19.lipca Nadal realizacja zamówienia nie działa otrzymuje komunikat
Błąd przetwarzania Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne
Numer zamówienia | 48b3c861-0785-11ed-b8f2-bf4d9876f285 |
1.W tym przypadku wydłużony czas realizacji - jego wpływ na jakość sprzedaży ???
2.Jesli wyślę zamówienie na Poczcie - poniosę jej koszty , jaki mam to udowodnić i czy mogę liczyć na ich zwrot ??
Jest awaria do momentu jej usunięcia powinniście automatycznie uruchomić - wiadomość do kupującego o braku możliwości realizacji zamówienia przez Allegro Pocztex Kurier 48 !!!!! |
Pozdrawiam
Krzysztof
Przecież to są jakieś jaja, kiedy to zostanie naprawione???
Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne co jest powodem tego błędu co trzeba zrobić aby usunąć ten błąd ???
Poczytaj forum od wczoraj jest ten problem...
Kiedy będe mógł wysłać moje paczki? Wczoraj pisałem klientom że dziś będą wysłane a w dalszym ciagu nie jest to możliwe!!!!
33a67201-07b3-11ed-a8ef-ebda589c4d98
Też jestem ciekaw kiedy to naprawią i czy opóźnienie będzie uwzględnione do statystyk. Chyba trzeba zakończyć sprzedaż na allegro i przenieść się do konkurencji bo to co oni robią z tym serwisem to jest jakaś kpina.
Przed chwilą po kilku próbach udało mi się wygenerować etykietę.
Mi też już się udało a ile zdrowia straciłem na to, powinniśmy dostać jakieś wynagrodzenie za stracony czas i nerwy
u mnie podobnie - nareszcie się udało, ponawiajcie próby
WYSYŁAJCIE, PÓKI TERAZ DZIAŁA. 🙂
Juz nie dziala 😞
Dla moderatora: 40e6edc0-7f84-11ed-b756-2badff311db9