Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Czy jak chciałem wykonac weryfikacje konta PayU i wpłaciłem 1.01zł a czekam już 3 dni i dalej nie mam konta zweryfkowanego to musze poczekać dłuższy czas czy po prostu zrobiłem coś nie tak?
@Kubax123987 Kiedy dokładnie wykonałeś przelew weryfikacyjny? 🙂
30 Stycznia
@w_kiwi 30 Stycznia
@Kubax123987 W takim razie proszę Cię, abyś zaczekał do poniedziałku, ponieważ weryfikacja zajmuje do trzech dni roboczych, a dziś mija właśnie trzeci dzień.
witam, pisze ponieważ dalej nic się nie zmieniło i weryfikacja dalej nic się nie ruszyła @w_kiwi
@Kubax123987 Już dopytuję. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Kubax123987 Przelew weryfikacyjny zrobiłeś na konto Przelewy24, a środki masz dostępne na koncie PayU. Musisz wykonać ponownie przelew, ale tym razem właśnie dla PayU.
@w_kiwi Aa rzeczywiście, myślałem, że ten co zrobiłem to jest przelew do PayU, Mój błąd przepraszam i dziękuje za pomoc
@Kubax123987 Nie ma sprawy. W razie czego pisz do nas. 🙂
Witam a przy okazji ja tez zapytam a ja zrobilem dwa przelewy do Przelewy24 i do Payu i ten przelewy24 mam aktywny a Payu nadal nie jest aktywne.
Wczoraj robilem przelew
@PanMateusz93 weryfikacja może zająć do trzech dni roboczych, więc poproszę Cię jeszcze o cierpliwość 🙂
Witam Chciałbym sie dowiedziec czy przelew weryfikacyjny z Przelewy24 jest zwracany na konto?
Tak, każdy wraca ale zwrot nie jest równoznaczny z aktywacją.
aha rozumiem bo wczoraj wyslalem a dzisiaj mi juz odesłali a Ci z PayU cos sie ociagaja nawet jeszcze weryfikacji nie przeszło 😜