Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
AD00P2MGI2 AD00P2GQV6, przeklikałem najpierw na jednej, potem na drugiej podjazd na dzisiaj 14-16 ale jak chciałem sprawdzić czy tam wszystko ok to wyskakuje tytułowy error, nie ma danych podjazdu ale też opcji zamówienia podjazdu czyli był zamówiony, Allegro ma problemy czy trzeba dać troszkę czasu? Czy to może ma coś związane ze zmianami? Teraz patrzę i podjazd do 1021635776150U też pokazuje Error
Edit: Przejrzałem poprzednie podjazdy i każdy niby pokazuje ten error
@pwhydromet zweryfikowałam zamówienia i dla wszystkich trzech podjazd są zamówione podjazdy. Skonsultuję kwestię błędu który Ci się wyświetla i wrócę do Ciebie z informacją.
U mnie to samo do wszystkich podjazdów. Tu przykładoweAllegro One (Punkt, Box, Kurier), obsługiwane przez Allegro One Kurier
Allegro One (Punkt, Box), obsługiwane przez DPD
@LAEMI-PL do obu tych przesyłek podjazd jest zamówiony. Kwestię komunikatu o błędzie jeszcze weryfikuję.
Jest jakaś aktualizacja? Podjeżdżają niby ale dziwna trochę sprawa i chciałoby się mieć pewność czasami, że kliknięty dobry dzień i godzina.
@pwhydromet na ten moment pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Samo zamawianie podjazdów działa poprawnie. Postaramy się jak najszybciej wyeliminować problem z komunikatem i brakiem informacji.
Proszę o zweryfikowanie czy podjazd jest zamówiony
@LAEMI-PL Tak, podjazd jest zamówiony.
Paczki DHL zabrał to fajnie, tak dodatkowo - raczej nie powinno być jakiejś dodatkowej opłaty za 2 podjazdy? Teoretycznie do każdego była paczka i DHL są z tego co wiem darmowe, to nie będzie opłaty za jakiś pusty podjazd czy coś takiego?