Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy zamówieniu przechodzę do NADAJ PRZESYŁKĘ i dalej wypełniam wszystkie dostępne pola, ale kiedy robię ZAPISZ wyskakuje mi komunikat " Błąd przetwarzania Pole nie może być puste" i kiedy przewijam arkusz na samej górze pojawił się napis "Pole nie może być puste" powyżej Użytkownika, Przedmiotu i Metody Dostawy.
Dodam, że zamawiający wybrał metodę dostawy Kurier Pocztex.
Proszę o pomoc
ja mam zamówienia numer : 1. de5162b0-ca30-11ed-bf0d-7fe533c9df3e
2. 3ae49fa0-ccb2-11ed-a76f-cbdf7cadf822
probowałem jak pani napisała ale nie udało
juz udało się. Dziękuję !
Numer zamówienia : 3ae49fa0-ccb2-11ed-a76f-cbdf7cadf822
de5162b0-ca30-11ed-bf0d-7fe533c9df3e
@TwojStyl99 w zamówieniu 3ae49fa0-ccb2-11ed-a76f-cbdf7cadf822 usuń proszę przecinek w adresie odbiorcy, między nazwą ulicy, a numerem budynku. Natomiast w zamówieniu de5162b0-ca30-11ed-bf0d-7fe533c9df3e zrób proszę spację w tym samym miejscu.
błąd przy nadaniu etykiety nie mogę jej wygenerować pojawia się komunikat ,, pole nie może być puste" a wszystkie dane są wypełnione. Proszę moderatorów o szybka interwencję zamówienie nr e50457a0-cd9d-11ed-b080-1b08e036dd72
@KidsManiaMJA Cześć. 🙂 Dodaj proszę ręcznie spację między nazwą ulicy a numerem domu klienta.
Dziękuję 🙂
Od kilku minut mam losowe błędy w tym przewoźniku a teraz mam problem typu " Pole nie może być puste" po wpisaniu parametrów przesyłki i akceptowaniu ich pojawia się on (ten błąd wyże).
Ma ktoś dziś takie problemy ?
@FOLIO_PAK_PL Sprawdź proszę dokładnie adres odbiorcy, ponieważ prawdopodobnie brakuje w nim spacji między nazwą ulicy, a numerem budynku.
Powinno to jaśniej pisać te komunikaty ale faktycznie w adresie ulica z numerem były nie rozdzielone.
Poraz kolejny naje przesyłkę, ale tym razem pojawia się komunikat:
Błąd przetwarzania
Pole nie może być puste
nie mam pojęcia jaki pole bo wszystkie mam uzupełnione,
ktoś ma podobny problem?
Możliwe że dane adresowe są błędne, przecinek, spacja itd, sprawdź dokładnie.
dane adresowe jak zawsze uzupełniło Allegro, ale sprawdziłem i faktycznie między nazwa ulica a numer nie było spacji, dzięki za podpowiedz 😉
Mam problem z nadaniem przesyłki Allegro One. Ponieważ pojawia się komunikat: "pole nie może być puste". Ten komunikat pojawia się w miejscu, które powstaje podczas próby nadania przesyłki i naciśnięciu polecenia "zapisz". Proszę o pomoc.
@tylkowlosy prawdopodobnie jest błąd w danych adresowych odbiorcy (po c..o one przy przesyłce do automatu nie wie nikt) - najczęściej spotykany problem to brak odstępu pomiędzy nazwą ulicy a numerem budynku.
Dziękuję 😁 Klient nie wpisał numeru ulicy. Wpisałam jakikolwiek i udało mi się nadać paczkę. Nigdy bym na to nie wpadła. Rzeczywiście informacja o numerze mieszkania i domu jest niepotrzebna przy zamawianiu paczki do automatu.
Nie można nadać Przesyłki kurierem UPS za pomocą narzędzia wysyłam z allegro. Wyświetla się informacja : błąd przetwarzania, Pole nie może być puste. Oczywiście wszystkie pola są wypełnione.
Najczęściej przyczyna jest w danych adresowych, brak spacji miedzy nazwą ulicy a nr, znaki specjalne itd, sprawdź dokładnie.