Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy zamówieniu przechodzę do NADAJ PRZESYŁKĘ i dalej wypełniam wszystkie dostępne pola, ale kiedy robię ZAPISZ wyskakuje mi komunikat " Błąd przetwarzania Pole nie może być puste" i kiedy przewijam arkusz na samej górze pojawił się napis "Pole nie może być puste" powyżej Użytkownika, Przedmiotu i Metody Dostawy.
Dodam, że zamawiający wybrał metodę dostawy Kurier Pocztex.
Proszę o pomoc
Rzeczywiście w adresie były niepotrzebne przecinki.
Również nie mogę nadać paczki DPD
Żadnych przecinków ani spacji w adresie. Przepisałam go ręcznie ponieważ kupujący nie wprowadził adresu. Wszystko w porządku a wyswietla błąd pole kraju nie może być puste
Nr zamówienia
8d447530-cf19-11ee-ab5b-358ace0c4a6e
Witam, od 24.03 mam problem z wydrukowaniem listu allegro dpd, wyskakuje komunikat
Błąd przetwarzania
Pole nie może być puste, czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić ?
@tel609535305 Cześć. 🙂 Którego zamówienia dotyczy ten problem? Sprawdź proszę, czy w danych kupujących między nazwami i numerami adresów są przerwy. Być może konieczne będzie dodanie ręcznie spacji.
Dziękuję, faktycznie pomogło, w adresie był błąd.
Nie mogę nadać przesyłki. Pojawia się komunikat "Błąd przetwarzania. Pole nie może być puste"
Dotyczy zamówienia nr: 50a8f5b0-ca2e-11ed-bf0d-7fe533c9df3e Załączam zrzut ekranu z komunikatem
@servanda77 popraw proszę adres kupującego, aby między nazwą ulicy i numerem budynku była spacja. To powinno pomóc.
Dziękuję, pomogło.
Witam. Nie mogę zamówić przesyłki UPS za pobranie, ciągle wyskakuje błąd "pole nie może być puste". Zaznaczę, że wszystkie pola są uzupełnione.
@KOMWIKA Cześć. 🙂 Czy możesz podać mi numer tego zamówienia? I sprawdź proszę, czy w imieniu i nazwisku, a także w adresie klienta są wprowadzone odstępy, a jeśli nie, to wprowadź spacje ręcznie 🙂
Cześć. Miałaś rację, nazwa ulicy była połączona z numerem domu. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Nie mogę nadać wysyłki dpd. Po wypełnieniu wszystkich pól na końcu pokazuje się info Błąd i w górnej części jest info "to pole nie może być puste". Tam nie ma żadnych miejsc do wypełnienia.
dotyczy tego zamówienia 9c0cef50-ced6-11ed-804f-b95d23bee293
@mixpromocji musisz samodzielnie wszystko dokładnie sprawdzić bo w allegro się walidacja wysypała, najczęściej spotykany błąd to brak spacji pomiędzy ulicą a numerem budynku w danych odbiorcy.
Faktynie nie ma tam spacji. Już próbuję, dzięki 🙂
Faktycznie nie ma tam spacji. Już próbuję, dzięki 🙂
Nie mogę nadać paczek. Wyskakuje mi komunikat :
Błąd przetwarzania
Pole nie może być puste
Gdzie może być problem?
@secretlocation podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem oraz prześlij zrzut ekranu z tym komunikatem.
U mnie zamówienie:
8d447530-cf19-11ee-ab5b-358ace0c4a6e
Adres przepisany ręcznie ponieważ klient nie pierwszy raz zamawia. Nie ma zbędnych przecinków ani spacji a wyskakuje błąd pole kraju nie może być puste
Dzień dobry ,nie mogę nadać przesyłki wyskakuje mi komunikat '
Błąd przetwarzania
Pole nie może być puste
Wszystkie pola uzupełnione czy mogę prosić o pomoc ?
Witam .
U mnie ten sam komunikaty tylko nadanie paczkomat :
Błąd przetwarzania
Pole nie może być puste.
P