Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W piątek wypłacilam pieniazki ze sprzedaży nie stety nie mam tych pieniedzy na koncie. Ile trzeba czekać na wpływ na konto?
@ewelkar86 nie masz aktywnego konta PayU do wypłat, dlatego nie mogłaś zlecić wypłaty środków. Możesz zrobić to tutaj. Wypełnij dane zgodnie z instrukcją w formularzu. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym artykule.
Aktywowałam zrobiłam dwa razy przelew 1,01 zł i nic
Przelew nie jest równoznaczny z aktywacją. dane konta Allegro i konta bankowego są takie same? PayU 3dni trwa a Przelewy24 5dni.
Nie nie są takie same ale uzupełniłam dane właściciela konta na które mają być przelane środki
@ewelkar86 to tak nie działa, dane do przelewu konto bankowe musi być na takie same dane jak właściciel konta allegro, inaczej nie przejdziesz weryfikacji 😞
@ewelkar86 musisz być właścicielem lub współwłaścicielem konta, które podajesz. Nie ma innej możliwości.
To jak teraz mam odzyskać pieniądze za zakup?
Jak mam teraz odzyskać pieniądze że sprzedaży skoro nie posiadam konta bankowego
Kożystan z konta mojej mamy
@ewelkar86 Załóż konto w banku.
Do 500 czy 700 chyba można było czekiem wypłacać. O ile się to w ostatnim czasie nie zmieniło. I to też trzeba najpierw aktywować. A jak nie to niestety musisz założyć własne konto bez tego ani rusz.
Gdzie moge dodać współ właściciela konta
@ewelkar86 na początek mała prośba - ZROB COŚ Z TĄ ORTOGRAFIĄ !! , następnie z mamą idź do banku , aby Twoje dane wpisali jako współwałściciea konta , następnie przeprowadź weryfikację konta allegro do wypłat .
Właśnie to zrobiłam tylko nie wiem gdzie mam teraz te dane uzupełnic
Jak masz odrzuconą weryfikację to tu: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system
Ok rozumie i czy mógłby mnie ktoś pokierować vo musze gdzie kliknąć zeby dodać współwłaściciela konta?
Wiem że istnieje cos takiego jak zamówienie rozmowy z konsultantem allegro wiem bo to robilam. Ale nie pamiętam gdzie to było. Czy ktoś może pomóc?
@ewelkar86 jak już w banku jesteś jako współwłaściciel konta, to teraz zrób przelew weryfikacyjny i wszystko przejdzie bez problemu 🙂
@ewelkar86 na Allegro nie możesz dodać siebie, jako współwłaściciela konta mamy. Rozmowę z doradcą zamówisz tutaj. 🙂