anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sales center

majekz30
#8 Zapaleniec#

Witam, nie jestem w stanie zalogować się do sales center. Dobrej pory logowałam się za pomoc goole w tym momencie nie mam takiej opcji. Proszę o podpowiedź jak mam się zalogować do konta 

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 napisz proszę, co się dzieje, gdy próbujesz się zalogować? 
Czy możesz przesłać zrzuty ekranu, na których ten problem będzie widoczny? 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

W ogóle nie ma możliwości zalogowania się przez Google tylko przez login i hasło allegro 

oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

1000032870.jpg

Nie ma innej opcji logowania. Do dnia dzisiejszego logowałam się poprzez opcję "gmail google" teraz nie jestem w stanie się w żaden sposób zalogować. Proszę albo u umożliwienie logowania w stary sposób z pominięciem sales center albo o jasna i klarowna informacje jak mamy się teraz logować bez tej opcji 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 Dzięki za zrzut ekranu! Konsultuję to z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

Kiedy można spodziewać się rozwiązania problemu? Na ten moment od rana mam kilka sprzedanych rzeczy nie jestem w stanie nawet zrealizować tych zamówień i znając życie poleci mi jakoś sprzedaży 😞 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że obecnie nie ma możliwości zalogowania się do Sales Center za pomocą konta Google. Planujemy dodać taką opcję, ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

Jak w takim razie mam się zalogować na swoje konto?! Jesteście niepoważni nie dając wcześniej żadnej informacji,że opcja ta będzie wyłączona ! 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 Ta opcja nie była wcale włączona, musiała tutaj zajść jakaś pomyłka. Konto mogłeś sobie założyć na platformie Allegro.pl za pomocą Googla i pewnie stąd zamieszanie. Wybierz opcję odzyskiwania hasła i podaj adres email, z którego korzystałeś. Będziesz mógł ustawić sobie hasło. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi  napisał(a):

@majekz30 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że obecnie nie ma możliwości zalogowania się do Sales Center za pomocą konta Google. Planujemy dodać taką opcję, ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie. 

👏😄 całe Allegro i wprowadzanie nowości, rozumiem że dwustopniowe logowanie będzie działać ( kod authenticator ) ? bo z tego co kojarzę to trzeba się dodatkowo logować ?

A mogę dostać link do regulaminu, przetwarzania danych dotyczących Sales Problemos ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 aktywowałeś to ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria nie 😄 mam obawy czy mi nie zabierze za dużo cennego czasu na walkę z niedopracowanym narzędziem, który potrzebuje na obsługę rosnącej liczby zamówień w sklepie internetowym 😄 jak poszerzyli testy o brak rozłączenia ofert mam spadek zamówień na allegro a wzrost x2 w sklepie internetowym, tak trzymać Allegro !

________
Κώστας
oznacz moderatorów