Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie jestem w stanie zalogować się do sales center. Dobrej pory logowałam się za pomoc goole w tym momencie nie mam takiej opcji. Proszę o podpowiedź jak mam się zalogować do konta
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@majekz30 napisz proszę, co się dzieje, gdy próbujesz się zalogować?
Czy możesz przesłać zrzuty ekranu, na których ten problem będzie widoczny?
W ogóle nie ma możliwości zalogowania się przez Google tylko przez login i hasło allegro
Nie ma innej opcji logowania. Do dnia dzisiejszego logowałam się poprzez opcję "gmail google" teraz nie jestem w stanie się w żaden sposób zalogować. Proszę albo u umożliwienie logowania w stary sposób z pominięciem sales center albo o jasna i klarowna informacje jak mamy się teraz logować bez tej opcji
@majekz30 Dzięki za zrzut ekranu! Konsultuję to z odpowiednim zespołem.
Kiedy można spodziewać się rozwiązania problemu? Na ten moment od rana mam kilka sprzedanych rzeczy nie jestem w stanie nawet zrealizować tych zamówień i znając życie poleci mi jakoś sprzedaży 😞
@majekz30 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że obecnie nie ma możliwości zalogowania się do Sales Center za pomocą konta Google. Planujemy dodać taką opcję, ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie.
Jak w takim razie mam się zalogować na swoje konto?! Jesteście niepoważni nie dając wcześniej żadnej informacji,że opcja ta będzie wyłączona !
@majekz30 Ta opcja nie była wcale włączona, musiała tutaj zajść jakaś pomyłka. Konto mogłeś sobie założyć na platformie Allegro.pl za pomocą Googla i pewnie stąd zamieszanie. Wybierz opcję odzyskiwania hasła i podaj adres email, z którego korzystałeś. Będziesz mógł ustawić sobie hasło.
@w_kiwi napisał(a):
@majekz30 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że obecnie nie ma możliwości zalogowania się do Sales Center za pomocą konta Google. Planujemy dodać taką opcję, ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie.
👏😄 całe Allegro i wprowadzanie nowości, rozumiem że dwustopniowe logowanie będzie działać ( kod authenticator ) ? bo z tego co kojarzę to trzeba się dodatkowo logować ?
A mogę dostać link do regulaminu, przetwarzania danych dotyczących Sales Problemos ?
@kostas11 aktywowałeś to ?
@mdrogeria nie 😄 mam obawy czy mi nie zabierze za dużo cennego czasu na walkę z niedopracowanym narzędziem, który potrzebuje na obsługę rosnącej liczby zamówień w sklepie internetowym 😄 jak poszerzyli testy o brak rozłączenia ofert mam spadek zamówień na allegro a wzrost x2 w sklepie internetowym, tak trzymać Allegro !