anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sales center

majekz30
#8 Zapaleniec#

Witam, nie jestem w stanie zalogować się do sales center. Dobrej pory logowałam się za pomoc goole w tym momencie nie mam takiej opcji. Proszę o podpowiedź jak mam się zalogować do konta 

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 napisz proszę, co się dzieje, gdy próbujesz się zalogować? 
Czy możesz przesłać zrzuty ekranu, na których ten problem będzie widoczny? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

W ogóle nie ma możliwości zalogowania się przez Google tylko przez login i hasło allegro 

oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

1000032870.jpg

Nie ma innej opcji logowania. Do dnia dzisiejszego logowałam się poprzez opcję "gmail google" teraz nie jestem w stanie się w żaden sposób zalogować. Proszę albo u umożliwienie logowania w stary sposób z pominięciem sales center albo o jasna i klarowna informacje jak mamy się teraz logować bez tej opcji 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 Dzięki za zrzut ekranu! Konsultuję to z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

Kiedy można spodziewać się rozwiązania problemu? Na ten moment od rana mam kilka sprzedanych rzeczy nie jestem w stanie nawet zrealizować tych zamówień i znając życie poleci mi jakoś sprzedaży 😞 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że obecnie nie ma możliwości zalogowania się do Sales Center za pomocą konta Google. Planujemy dodać taką opcję, ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

majekz30
#8 Zapaleniec#

Jak w takim razie mam się zalogować na swoje konto?! Jesteście niepoważni nie dając wcześniej żadnej informacji,że opcja ta będzie wyłączona ! 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@majekz30 Ta opcja nie była wcale włączona, musiała tutaj zajść jakaś pomyłka. Konto mogłeś sobie założyć na platformie Allegro.pl za pomocą Googla i pewnie stąd zamieszanie. Wybierz opcję odzyskiwania hasła i podaj adres email, z którego korzystałeś. Będziesz mógł ustawić sobie hasło. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi  napisał(a):

@majekz30 Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że obecnie nie ma możliwości zalogowania się do Sales Center za pomocą konta Google. Planujemy dodać taką opcję, ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, kiedy to się stanie. 

👏😄 całe Allegro i wprowadzanie nowości, rozumiem że dwustopniowe logowanie będzie działać ( kod authenticator ) ? bo z tego co kojarzę to trzeba się dodatkowo logować ?

A mogę dostać link do regulaminu, przetwarzania danych dotyczących Sales Problemos ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 aktywowałeś to ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria nie 😄 mam obawy czy mi nie zabierze za dużo cennego czasu na walkę z niedopracowanym narzędziem, który potrzebuje na obsługę rosnącej liczby zamówień w sklepie internetowym 😄 jak poszerzyli testy o brak rozłączenia ofert mam spadek zamówień na allegro a wzrost x2 w sklepie internetowym, tak trzymać Allegro !

________
Κώστας
oznacz moderatorów