anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sankcje nałożone na konto

MAMY ROZWIĄZANIE!
callmeflippin2
#8 Zapaleniec

Mam dług, nie znaczny ale zawsze i myślałem że sprzedam korzystnie na Allegro. No i sprzedałem za 4200 złotych a potem zawiesiliście mi konto i informacja że nie wiadomo kiedy odblokujecie i być może po 60 dniach i mam wysłać mimo to!!!!

Wogule jak chciałem sprzedać Canona to z dnia na dzień wyłączyliście tą możliwość zasłaniając się ochroną marki towaru. Z dnia na dzień.

No i nie dość że nie sprzedałem to jeszcze jestem 400 złotych w plecy.

Jakieś dziwne aneksy do regulaminu i linki które nie są zabiezpieczone.

Jak chcieliście mi dopierdolić to możecie świętować Krakowskie Cwaniaczki. udało wam się to bardzo dobrze.

Nie prędko tu wrócę a najprawdopodobniej nigdy.

Do widzenia.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@callmeflippin2 pisz w jednym wątku jak dotyczą jednej kwestii. 

Jak nie wysyłasz przedmiotu i nie zwróciłeś pieniędzy allegro odda kupującemu z APT a tobie wystawi rachunek. 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@callmeflippin2 Widzę, że Twoim zgłoszeniem już zajmuje się doradca. Zgodnie z informacją, jaką otrzymałeś w mailu, konto zostało zawieszone, a środki będziesz mógł wypłacić po upływie 60 dni lub po zdjęciu sankcji. Zatem sugeruję, abyś zaczekał na odpowiedź w sprawie numer 53535980 i kontynuował korespondencję z doradcą. 

Jednocześnie zaznaczam, że na forum obowiązuje kultura wypowiedzi.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
callmeflippin2
#8 Zapaleniec

O widze że wyedytowaliście mojego posta w którym napisałem przecież że zwróciłem pieniądze. I tytuł był he he inny

oznacz moderatorów