Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry
Od samego początku mamy ustawione ściąganie wszelkich opłat bezpośrednio z naszego konta, a tymczasem na fakturze końcowej za lipiec 2025 pozostała nam kwota do zapłaty.
Proszę o informację skąd się wzięła ta kwota skoro na naszym koncie są środki do pobierania bieżących opłat.
@WarsztatNadruku Dopytuje odpowiedni zespół. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 🙂
Czekam w takim razie na wyjaśnienie.
@WarsztatNadruku Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Wpadło Ci kolejne zamówienie i naliczenia z nim związane o godzinie 23:57 - nasz automat sprawdza z kolei opłaty do pokrycia co około godzinę. Zatem opłaty związane z tym zamówieniem zostały pobrane już następnego dnia, a dokładnie chwile przed godziną 1:00 w nocy.
Czy skoro opłaty zostały pobrane z mojego konta następnego dnia to mam uiszczać opłatę która znajduje się na fakturze?
Nie mam zamiaru w kolejnym miesiącu dochodzić zwrotu nadpłaconych środków, które zostały pobrane z mojego konta.
Cześć @WarsztatNadruku, nie, nie musisz ponownie uiszczać opłaty. Kwota została już pobrana.
Dziękuję za informację.