Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam wszystkich.
Mam problem , wystawiam ofertę i nie ma jej jak szukam w allegro, wpisywałem wszystko i nic , zmieniłem na widok konsumencki i lipa ;/ niewiem dlaczego tak się dzieje ...może ktoś mi coś pomoże.
@autoczescifrak Czy możesz napisać, o jaką dokładnie ofertę chodzi oraz wskazać frazę, po której próbujesz ją wyszukać?
BMW X5 G05 M-PAKIET 2018- zderzak przedni SUPER STAN
jak wkleję opis, jest oferta , ale jak wpisze bmw x5 g05 m-pakiet to nie ma oferty
@autoczescifrak Twoja oferta jest widoczna. Jak np. dodasz filtry cenowe oferta jest.
W tej kategorii po tej frazie jest aż 61 stron produktów. Jeśli chcesz, aby Twoja oferta była bardziej widoczna, zachęcam do skorzystania z opcji promowania i wyróżniania.
Wysyłam artykuł na ten temat.
To dlaczego jak szukam normalnie nie ma oferty , filtruje cenę od najwyżej też oferty nie wskakują, tylko jak wkleje konkretny mój opisy to wskoczy. To jak kupujący szuka to nie znajdzie mojej oferty .jak to zmienić żeby była widoczna?jakoś inni nie promują i oferty są widoczne ,coś jest nie tak 😕
@autoczescifrak Skonsultuję sprawę z odpowiednim zespołem i wrócę z odpowiedzią.
@autoczescifrak Wracam z odpowiedzią.
Wszystko się zgadza. Twoja oferta jest widoczna na 2 stronie. https://allegro.pl/listing?string=bmw%20x5%20g05%20m-pakiet&order=pd&p=2
Jeśli chcesz, aby Twoja oferta była bardziej widoczna, zachęcam do skorzystania z opcji promowania i wyróżniania.
Wysyłam artykuł na ten temat.