anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wystawiam ofertę i nie ma jej

autoczescifrak
#8 Zapaleniec

witam wszystkich.

Mam problem , wystawiam ofertę  i nie ma jej  jak szukam w allegro, wpisywałem wszystko i nic , zmieniłem na  widok konsumencki i lipa ;/  niewiem dlaczego tak się dzieje ...może ktoś mi coś pomoże.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@autoczescifrak Czy możesz napisać, o jaką dokładnie ofertę chodzi oraz wskazać frazę, po której próbujesz ją wyszukać? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

autoczescifrak
#8 Zapaleniec

BMW X5 G05 M-PAKIET 2018- zderzak przedni SUPER STAN

jak wkleję opis, jest oferta , ale jak wpisze bmw x5 g05 m-pakiet to nie ma oferty 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@autoczescifrak Twoja oferta jest widoczna. Jak np. dodasz filtry cenowe oferta jest. 

W tej kategorii po tej frazie jest aż 61 stron produktów. Jeśli chcesz, aby Twoja oferta była bardziej widoczna, zachęcam do skorzystania z opcji promowania i wyróżniania. 

Wysyłam artykuł na ten temat. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

autoczescifrak
#8 Zapaleniec

To dlaczego jak szukam normalnie nie ma oferty , filtruje cenę od najwyżej też oferty nie wskakują, tylko jak wkleje konkretny mój opisy to wskoczy. To jak kupujący szuka to nie znajdzie mojej oferty .jak to zmienić żeby była widoczna?jakoś inni nie promują i oferty są widoczne ,coś jest nie tak 😕 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@autoczescifrak Skonsultuję sprawę z odpowiednim zespołem i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@autoczescifrak Wracam z odpowiedzią. 

Wszystko się zgadza. Twoja oferta jest widoczna na 2 stronie. https://allegro.pl/listing?string=bmw%20x5%20g05%20m-pakiet&order=pd&p=2

Jeśli chcesz, aby Twoja oferta była bardziej widoczna, zachęcam do skorzystania z opcji promowania i wyróżniania. 

Wysyłam artykuł na ten temat. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów