anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skąd mogę wziąć te kody EAN

MAMY ROZWIĄZANIE!
Vo-Gat
#8 Zapaleniec#

Jestem firmą
kupuję towar w hurtowniach stacjonarnych nie ma możliwości znać tych kodów EAN
A dlatego żeby wystawić oferty na Allegro
muszę wpisać kod EAN
Skąd mogę wziąć te kody EAN dla wystawienia swoich ofert na Allegro i żeby to było legalnie?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Vo-Gat Cześć. Kod EAN znajdziesz na opakowaniu produktu. Możesz go również znaleźć na stronie producenta towaru lub zwrócić się do niego, aby nadał kody dla tych produktów.

Jeśli jesteś producentem towaru, kody EAN do swoich produktów możesz pozyskać od GS1- https://www.gs1pl.org/zamow-kod-kreskowy.

Wysyłam Ci szczegółowy artykuł jak uzyskać kod EAN wraz z linkami i instrukcją.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Vo-Gat
#8 Zapaleniec#

na przykład czy jest jeszcze lepszy sposób nie wychodząc z Allegro?

w wyszukiwarce wpisać ten sam nazwa towaru który Ja chcę sprzedawać

W tych ogłoszeniach który już wystawiony na Allegro i już widoczny jest  widoczny ten kod EAN Czy mogę ja wystawić ten kod EAN w swoich ofertach ponieważ towar takie są same?

oznacz moderatorów
Vo-Gat
#8 Zapaleniec#

czy jest jeszcze lepszy sposób nie wychodząc z Allegro?

w wyszukiwarce wpisać nazwa towaru który Ja chcę sprzedawać

W tych ogłoszeniach który już wystawiony na Allegro i już widoczny jest ten kod EAN Czy mogę ja wystawić ten kod EAN w swoich ofertach ponieważ towar takie są same?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Vo-Gat warto skontaktować się z producentem lub dostawcą, by ustalić kod EAN. Łącząc ofertę z produktem w Katalogu, musisz mieć pewność, że te przedmioty są takie same i posiadają te same parametry.
Pamiętaj, że zgodnie z nowymi przepisami (rozporządzenie GPSR), od 13 grudnia 2024 roku musisz podać w ofertach:

• dane producenta,
  • dane osoby odpowiedzialnej za wprowadzenie produktu na rynek Unii Europejskiej – podajesz je tylko, jeśli producent nie ma siedziby w Unii Europejskiej,
  • informacje o bezpieczeństwie.
   Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów