@Transamkrk podaj proszę numer zamówienia, przyjrzę się sprawie.
Kazda elektroniczna u nas rzecz jest zaznaczana farba znakujaca ,ktora nie zmywa sie sama jak twierdzi kupujacy ,,ze sie starlo '' ,ciezko to zmyc rozcieczalnikiem czy benzyna,modul wrocil bez tych znakow wiec domniemam ze zostal podmieniony,kto zamawia elektonike po numerach i twierdzi ze oddaje bo sobie naprawil swoj co nie jest mozliwe .Moduly sa nieotwieralne .wiec prosze mi powiedziec jak ktos mogl to naprawic. numer 18326936403
@Transamkrk sprawdziłam prowadzoną dyskusję, gdzie klient zgłosił, że po wygenerowaniu etykiety został poproszony o wysyłkę zwortu na inny adres. Prawidłowy adres do zwrotu powinien zostać uzupełniony w zakładce "zwrot".
Nie mam możliwości odniesienia się do zgłoszonej przez Ciebie sytuacji, ponieważ w dyskusji nie ma żadnej informacji od Ciebie o niezgodności zwracanego produktu. Jeśli ustalasz coś bezpośrednio z kupującym, to nie mamy do tego wglądu. Jedyna Twoja wiadomość w dyskusji jest z dnia 16 marca i nie odnosi się do niezgodności zwracanego produktu. W przypadku zgłoszenia zwrotu przez klienta, należy zwrócić mu pieniądze za zakup (jeśli pomniejszasz kwotę zwrotu, należy to również uzasadnić). Jeżeli jest niezgodność w zwróconym produkcie, to pamiętaj zaznaczyć takie informacje w prowadzonej dyskusji.
Dodatkowo pamiętaj, że kupujący nie ma obowiązku przy zwrocie odsyłania paragonu - jako dowód zakupu, klient może przesłać np. potwierdzenie mailowe o zakupie. Przeczytasz o tym, w tym artykule.