Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, Dlaczego Allegro nie śledzi mojej wysyłki ( cala historia dostępna na stronie przewoźnika) InPost 520000013687337082515468 paczka wysłana kurierem hurtowni czasem nie mam innej opcji , ale dodałam do zamówienia numer przesyłki. Zamówienie wysłane tego samego dnia , klient juz odebrał przesyłkę. Allegro obniża mi tragicznie wysyłki w terminie przez to że nie widzi tej przesyłki! Proszę o pomoc wiele razy sprzedawałam i wysyłałam kurierem hurtowni i paczki były śledzone. To wpływa na cale moje konto praktycznie kończą się zamówienia przez obniżenie statystyk.
Dlaczego tak się dzieje ? czasem trzeba zmienić formę wysyłki z różnych powodów. Za to ze chce wysłać towar Klientowi jestem stratna, nie tak to powinno działać.
Towar sprzedany prowizje pobrane klient zadowolony , a ja dostałam w nagrodę obniżenie jakości mojego konta.
W jakim celu jest dodawanie przesyłek do zamówienia skoro to nie działa i nie wpływa na nic ? a Allegro uznaje ze paczka nie została wysłana.. ?!
PS : wiem ze należy przekazywać email klienta przewoźnikowi , i staram się tak robić. Czasem nie mamy wpływu na to co zrobi hurtownia i czy dobrze doda email klienta z allegro. Ale sądziłam ze dodanie numeru przesyłki do zamówienia spowoduje ze bedzie ona jednak śledzona...
Pozdrawiam
Daria
@ZakupowyRajPL "sądziłam ze dodanie numeru przesyłki do zamówienia spowoduje ze bedzie ona jednak śledzona" - niestety, to proste zadanie przerasta możliwości Allegro. Jeśli przesyłka nie jest połączona z tym ich śmiesznym szyfrowanym emailem, to dla nich pozostaje niewidoczna
@ZakupowyRajPL przede wszystkim muszę napisać, że konieczne jest podawanie zaszyfrowanego adresu e-mail, ponieważ to dzięki temu otrzymujemy status przesyłki.
Podanie numeru przesyłki nie działa w ten sposób,
Wyjątkowo wykluczyliśmy to zamówienie z Twojej jakości, od jutra nie będzie już brane pod uwagę w statystykach, ale na przyszłość konieczne jest podanie Allegro maila kupującego inaczej te problemy będą się powtarzać.