Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
jestem nowym sprzedającym na Allegro i chciałam zapytać, czy istnieje możliwość wykluczenia konkretnej sytuacji z oceny jakości sprzedaży.
Kupujący wysłał do mnie wiadomość z zapytaniem o produkt, jednak zawarł w niej prośbę o kontakt telefoniczny. Skontaktowałam się z nim zgodnie z prośbą – telefonicznie, a więc nie odpowiadałam na wiadomość poprzez system Allegro.
Niestety, mimo że kontakt się odbył i sprawa została załatwiona, brak odpowiedzi przez formularz Allegro został potraktowany jako nieudzielona odpowiedź, co negatywnie wpłynęło na jakość mojej sprzedaży.
Czy w takiej sytuacji można to jakoś skorygować? Zależy mi na zachowaniu jak najlepszych standardów, a w tym przypadku jedynie dostosowałam się do formy kontaktu preferowanej przez kupującego.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@NewKomers a co teraz dla pewności dwa razy posta dodajesz 😄
Nic z tym nie zrobią, za 30 dni wyzerują Ci statystyki, na przyszłość odpowiadaj mailowo a potem możesz dzwonić, z drugiej strony zastanawiam się jak udało się klientowi wysłać telefon z wiadomości ?
Tak, przez wypadek zostało pierwotnie dodane w dla kupujących. A jeśli chodzi o numer telefonu — po prostu był podany w treści zapytania o produkt.
@NewKomers Przykro mi, ale nie wykluczymy tej wiadomości. Zawsze należy udzielić odpowiedzi kupującemu w Centrum Wiadomości.
Na przyszłość nie ma potrzeby powielania wątków. Dotrzemy do niego i przeniesiemy w razie potrzeby.