anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzęt , który chcemy wystawić do sprzedaży nie posiada kodu EAN , został zakupiony w 200

Client:39579395
#1 Nowicjusz#

Sprzęt  który  chcemy  wystawpć  do  sprzedazy  został  wyprodukowany  w  2004 .nie  posiada kodu  EAN  i  wg  producenta nigdy  go  nie  miał.   BRAK  KODU  BLOKUJE MOŻLIWOŚC  WYSTAWIENIA  OFERTY.

Co w  takiej  sytuacji  mam  zrobićprosze  o  odpowiedz  na  email   [edcyja] 

Z  poważaniem  Z.K. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

fox_paws
#16 Inspirator#

@Client:39579395 Nie podawaj publicznie adresu

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @Client:39579395! Jeśli w kategorii, w której chcesz wystawić ofertę, parametr EAN jest parametrem wymaganym, to wystawienie go bez uzupełnienia tego parametru nie będzie możliwe. 
Kod EAN może nadać producent lub dostawca; importer lub hurtownik albo detalista. 
Jedyne inne rozwiązanie, jakie mogę zaproponować to wystawienie tej oferty na Allegro Lokalnie, tam podanie kodu EAN nie jest wymagane. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZKowalczuk1953
#1 Nowicjusz#

Sprzęt który chcę wystawić do sprzedaży nie ma kodu EAN , producent nigdy nie  stosował  tego  kodu i  nadal  nie  stosuje.  BEZ  KODU  EAN   nie  mogę  wystawić  oferty  -  brak  kodu  blokuje  formularz zgłoszenia .

W  jaki  sposób  bez  kodu  EAN  mogę  wystawić  sprzęt ?

oznacz moderatorów

Puzonix
#12 Orędownik#

@ZKowalczuk1953 Na Allegro nie możesz wystawić takiego przedmiotu. Nie ma znaczenia czy producent stosował kody czy nie.

oznacz moderatorów

PaulaCuduje
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, czy mogłaby mi Pani podpowiedzieć gdzie zmienić kategorię? Początkowo wybrałam kategorię, gdzie kod  ean jest wymagany. Wykonuję pamiątki ręcznie robione i widziałam produkty bez kodu ean w innej kategorii.  

oznacz moderatorów

SWIATEKA_PL
#8 Zapaleniec#

wyrób sobie kody ean, dodaj ean do produktu i będzie ok. nie wiem jak od strony prawnej takie rozwiązanie, musisz sobie sprawdzić 

https://gs1pl.org/kody-kreskowe-gs1-128/

oznacz moderatorów