Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzęt który chcemy wystawpć do sprzedazy został wyprodukowany w 2004 .nie posiada kodu EAN i wg producenta nigdy go nie miał. BRAK KODU BLOKUJE MOŻLIWOŚC WYSTAWIENIA OFERTY.
Co w takiej sytuacji mam zrobićprosze o odpowiedz na email [edcyja]
Z poważaniem Z.K.
@Client:39579395 Nie podawaj publicznie adresu
Dzień dobry @Client:39579395! Jeśli w kategorii, w której chcesz wystawić ofertę, parametr EAN jest parametrem wymaganym, to wystawienie go bez uzupełnienia tego parametru nie będzie możliwe.
Kod EAN może nadać producent lub dostawca; importer lub hurtownik albo detalista.
Jedyne inne rozwiązanie, jakie mogę zaproponować to wystawienie tej oferty na Allegro Lokalnie, tam podanie kodu EAN nie jest wymagane.
Sprzęt który chcę wystawić do sprzedaży nie ma kodu EAN , producent nigdy nie stosował tego kodu i nadal nie stosuje. BEZ KODU EAN nie mogę wystawić oferty - brak kodu blokuje formularz zgłoszenia .
W jaki sposób bez kodu EAN mogę wystawić sprzęt ?
@ZKowalczuk1953 Na Allegro nie możesz wystawić takiego przedmiotu. Nie ma znaczenia czy producent stosował kody czy nie.
Dzień dobry, czy mogłaby mi Pani podpowiedzieć gdzie zmienić kategorię? Początkowo wybrałam kategorię, gdzie kod ean jest wymagany. Wykonuję pamiątki ręcznie robione i widziałam produkty bez kodu ean w innej kategorii.
wyrób sobie kody ean, dodaj ean do produktu i będzie ok. nie wiem jak od strony prawnej takie rozwiązanie, musisz sobie sprawdzić