anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzęt , który chcemy wystawić do sprzedaży nie posiada kodu EAN , został zakupiony w 200

Client:39579395
#7 Wielbiciel

Sprzęt  który  chcemy  wystawpć  do  sprzedazy  został  wyprodukowany  w  2004 .nie  posiada kodu  EAN  i  wg  producenta nigdy  go  nie  miał.   BRAK  KODU  BLOKUJE MOŻLIWOŚC  WYSTAWIENIA  OFERTY.

Co w  takiej  sytuacji  mam  zrobićprosze  o  odpowiedz  na  email   [edcyja] 

Z  poważaniem  Z.K. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

fox_paws
#16 Inspirator

@Client:39579395 Nie podawaj publicznie adresu

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @Client:39579395! Jeśli w kategorii, w której chcesz wystawić ofertę, parametr EAN jest parametrem wymaganym, to wystawienie go bez uzupełnienia tego parametru nie będzie możliwe. 
Kod EAN może nadać producent lub dostawca; importer lub hurtownik albo detalista. 
Jedyne inne rozwiązanie, jakie mogę zaproponować to wystawienie tej oferty na Allegro Lokalnie, tam podanie kodu EAN nie jest wymagane. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

ZKowalczuk1953
#1 Nowicjusz

Sprzęt który chcę wystawić do sprzedaży nie ma kodu EAN , producent nigdy nie  stosował  tego  kodu i  nadal  nie  stosuje.  BEZ  KODU  EAN   nie  mogę  wystawić  oferty  -  brak  kodu  blokuje  formularz zgłoszenia .

W  jaki  sposób  bez  kodu  EAN  mogę  wystawić  sprzęt ?

oznacz moderatorów

Puzonix
#13 Ambasador

@ZKowalczuk1953 Na Allegro nie możesz wystawić takiego przedmiotu. Nie ma znaczenia czy producent stosował kody czy nie.

oznacz moderatorów

PaulaCuduje
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, czy mogłaby mi Pani podpowiedzieć gdzie zmienić kategorię? Początkowo wybrałam kategorię, gdzie kod  ean jest wymagany. Wykonuję pamiątki ręcznie robione i widziałam produkty bez kodu ean w innej kategorii.  

oznacz moderatorów

SWIATEKA_PL
#9 Pomysłodawca

wyrób sobie kody ean, dodaj ean do produktu i będzie ok. nie wiem jak od strony prawnej takie rozwiązanie, musisz sobie sprawdzić 

https://gs1pl.org/kody-kreskowe-gs1-128/

oznacz moderatorów