Sprzęt , który chcemy wystawić do sprzedaży nie posiada kodu EAN , został zakupiony w 200

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Sprzęt który chcemy wystawpć do sprzedazy został wyprodukowany w 2004 .nie posiada kodu EAN i wg producenta nigdy go nie miał. BRAK KODU BLOKUJE MOŻLIWOŚC WYSTAWIENIA OFERTY.
Co w takiej sytuacji mam zrobićprosze o odpowiedz na email [edcyja]
Z poważaniem Z.K.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:39579395 Nie podawaj publicznie adresu
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzień dobry @Client:39579395! Jeśli w kategorii, w której chcesz wystawić ofertę, parametr EAN jest parametrem wymaganym, to wystawienie go bez uzupełnienia tego parametru nie będzie możliwe.
Kod EAN może nadać producent lub dostawca; importer lub hurtownik albo detalista.
Jedyne inne rozwiązanie, jakie mogę zaproponować to wystawienie tej oferty na Allegro Lokalnie, tam podanie kodu EAN nie jest wymagane.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Sprzęt który chcę wystawić do sprzedaży nie ma kodu EAN , producent nigdy nie stosował tego kodu i nadal nie stosuje. BEZ KODU EAN nie mogę wystawić oferty - brak kodu blokuje formularz zgłoszenia .
W jaki sposób bez kodu EAN mogę wystawić sprzęt ?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@ZKowalczuk1953 Na Allegro nie możesz wystawić takiego przedmiotu. Nie ma znaczenia czy producent stosował kody czy nie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzień dobry, czy mogłaby mi Pani podpowiedzieć gdzie zmienić kategorię? Początkowo wybrałam kategorię, gdzie kod ean jest wymagany. Wykonuję pamiątki ręcznie robione i widziałam produkty bez kodu ean w innej kategorii.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
wyrób sobie kody ean, dodaj ean do produktu i będzie ok. nie wiem jak od strony prawnej takie rozwiązanie, musisz sobie sprawdzić