Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam co. Mam. Zrobić sprzedałam aparat canon 60d w pełni sprawny wraz z obiekty wami Po zakupie i otrzymanej paczke pan zadzwoni poinformował. Mnie o za kleszczonym filtrze na obiektywie i że chce zwrot a więc ja się przychylił am oddałam sumę która zaproponował Teraz dzwoni mówi że zresetować aparat i LSD ekran się nie odwraca że to jest uszkodzone Ja nigdy nie miałaś z tym problemu zawsze wszystko działało chce pełen zwrot gotówki Co mam zrobić Może po tym reszcie coś zrobił sam
To nie ma znaczenia. Kupujący stwierdza wadę, reklamuje towar i jeśli wada istnieje, reklamacja jest zasadna.
Tak jak widać auto obraca nie włączone czyli powinien być do góry nogami wedle kupujacego
No to tak stawiając sprawę mogę kupić od kogoś pralkę wykręcić np. Cześć która mnie interesuje wkręcić zła i reklamować Bądź zepsuć coś i udawac glupia No to jak ja mam się bronić w takim razie
Reklamację możesz uznać lub odrzucić. Po uznaniu zwracasz kupującemu wszystkie koszty. Po odrzuceniu kupujący może poprosić o pomoc Allegro, może też wystąpić o rekompensatę z POK.
Tak napisał że jestem bezczelna i manipuluje Generalnie jestem oszustka i zakończył dyskusje
Opisałam wszytko po kolei jak wyglądał nasz kontak jakie ustalenia rekompensaty Co się działo dzień po dniu Oczywiście napisał że zmanipulował am wszytko zdjęcia oczywiście miałam przygotowane wcześniej i generalnie wszystko to kłamstwo
Jestem beszczelna manipulantów i oszustka Zakończył dyskusje
Czy mogę odetchnąć czy mogę się spodziewać czegoś jeszcze
Wiecie co człowiek się uczy na własnych błędach ale bardziej boli to że ci ktoś zarzuca coś czego nie zrobiłeś I bezradność Bo nie masz jak udowodnić swojej niewinności