Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem maile z informacją o sprzedaży i wpłacie od kupującego, dotawa paczkomaty inpost. Niestety nigdzie nie znajduję kodu nadania, coś sie może zmieniło.? Kidyś dostawałem kod do nadania.
Teraz mam info do jakiego paczkomatu i dla kogo, numer tel do kupującego, ale nic więcej.
Wczoraj szykowałam z lokalnego normalnie, etykiety jak zawsze były do pobrania... Więc najpierw sprawdź czy kasa jest, a może nie zauważyłeś i to kurier nie paczkomat...
@rafala2 Podaj mi proszę numer oferty lub zamówienia, którego dotyczy ta sprzedaż.
Witam, jest informacja ze opłacone. Nr oferty to:
(12163400282) |
@rafala2, chodzi o zamówienie nr 1419fd02-da02-11ec-ba31-
Etykiety do zamówień z metodą dostawy Allegro Paczkomaty InPost na Allegro.pl można tworzyć bez umowy własnej w Managerze Paczek InPost po wcześniejszym połączeniu kont Allegro z Managerem. Przesyłki tworzy się w Managerze w zakładce Allegro > Import Allegro InPost. Trzeba odszukać zamówienie po metodzie dostawy. Szczegóły znajdziesz w tutaj.
Nikt mnie nie powiadamiał że mam zakładać konto na INpost, nie mam zamiaru tego robić, i tracić czasu na podawanie swoich danych i wypełnianie formularzyw następnym miejscu. Poprzednio było tak że coś sprzedałem, dostawałem kod nadania do paczkomatu i wysyłałem. I tak chcę to zrobić teraz.
@rafala2 To nie da rady, jak nie chcesz to musisz wysłać poza Allegro na własny koszt.https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/jak-nadac-przes...
Mało tego widzę że mam opłacić dodatkowo przesyłkę, przecież ona jest opłacona przez sprzedającego. Czemu jak było dobrze to ktoś to skomplikował? Poproszę o kod nadania.
Na pewno na Allegro sprzedawałeś ? Kody nadania to owszem, ale gdy towar zwracasz a nie wysyłasz.
TO SĄ JAJA , ALLEgro trzyma kasę za towar i wysyłkę, teraz ja mam wysłać kasę za przesyłkę i do in post jak zostało to już opłacone przez kupującego, Sorry ale to gruba przesada, bo opłaty za sprzedaż są horrendalne, a serwis marny. Apel, do moderatorów, proszę o kod nadania, tak jak na lokalnie. Jak nie uda nam się załatwić tej sprawy, to na allegro już na pewno nic nie sprzedam i nie kupię.
Ma się tą żyłkę do handlu. Od kupującego dostać kasę na przesyłkę i jeszcze od Allegro kod 😂
@rafala2 Przykro mi, ale nie mamy możliwości wygenerowania dla Ciebie kodu nadania. Środki za sprzedaż wypłacisz po weryfikacji konta: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system. Przed sprzedażą powinieneś zapoznać się z warunkami Serwisu, a w razie wątpliwości dopytać.