WItam, jak w tytule, sprzedałem towar opłaciłem przesyłkę impost, wybrałem za mały gabaryt. Co mam teraz zrobić żeby wziać większy gabaryt. Nie widze opcji anuluj etykietę.
Za swoje błędy trzeba będzie zapłacić z własnej kieszeni i wygenerować przesyłkę płatną dodatkowo (plus to co Ci doliczą za niewykorzystaną). Przesyłki samodzielnie nie da się anulować.
@qonquest Przesyłkę miałeś płatną czy w Smart?Jeżeli płatną to możesz anulować ją na stronie InPost i wygenerować drugą.Za niewykorzystaną etykietę InPost zwróci Ci środki.Jeżeli w Smart, to InPost nic tutaj nie pomoże.Być może moderatorzy będą mogli pomóc.
Jeżeli jest możliwość przepakowania przedmiotu, możesz to zrobić (o ile gabaryty na to pozwalają).
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @qonquest. Czy to dotyczy zamówienia 0bf3cac0-e4b7-11f0-bca9-6d68512c97d1? Jeśli tak, to rozwiązanie opisał @ART_FOTO - przesyłka nie jest Smart! zatem za niewykorzystaną etykietę powinieneś otrzymać zwrot od InPost.
Widzę, że przy tym zamówieniu wygenerowałeś już drugą przesyłkę.