anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedałem towar, po zapakpowaniu i podejściu do paczkomatu okazało się że wybrałem zły gabaryt

qonquest
#7 Wielbiciel

WItam, jak w tytule, sprzedałem towar opłaciłem przesyłkę impost, wybrałem za mały gabaryt. Co mam teraz zrobić żeby wziać większy gabaryt. Nie widze opcji anuluj etykietę.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

budowlaniec2019
#12 Orędownik

Za swoje błędy trzeba będzie zapłacić z własnej kieszeni i wygenerować przesyłkę płatną dodatkowo (plus to co Ci doliczą za niewykorzystaną). Przesyłki samodzielnie nie da się anulować. 

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@qonquest Przesyłkę miałeś płatną czy w Smart?Jeżeli płatną to możesz anulować ją na stronie InPost i wygenerować drugą.Za niewykorzystaną etykietę InPost zwróci Ci środki.Jeżeli w Smart, to InPost nic tutaj nie pomoże.Być może moderatorzy będą mogli pomóc.

Jeżeli jest możliwość przepakowania przedmiotu, możesz to zrobić (o ile gabaryty na to pozwalają).

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @qonquest. Czy to dotyczy zamówienia 0bf3cac0-e4b7-11f0-bca9-6d68512c97d1? Jeśli tak, to rozwiązanie opisał @ART_FOTO - przesyłka nie jest Smart! zatem za niewykorzystaną etykietę powinieneś otrzymać zwrot od InPost.  
Widzę, że przy tym zamówieniu wygenerowałeś już drugą przesyłkę. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów