Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
powoli tracę cierpliwość, bo jest to już mój trzeci wpis w przeciągu ostatniego tygodnia!
Wczoraj włączyłam dodatkowo usługę dostawy przy pomocy kurier24 / minikurier24. Wydrukowany dziś list przewozowy ma adres nadawcy starej siedziby!
Nowy adres został przez Allegro zweryfikowany ponad tydzień temu, do tego adres domyślny - wysyłkowy również został przeze mnie edytowany na obecną siedzibę firmy. Mimo tego w dalszym ciągu stary adres widnieje na liście przewozowym kuriera24 jako nadawca.
Kolejna sprawa, ostatnio pisałam o zwrotach, które wysyłane są na stary adres. Jedna z moderatorek odpisała mi, że adres pod zwrot ma takie dane, jakie miała firma w chwili podjęcia przez Kupującego zakupu. Sęk w tym, że mam zwroty z zeszłego tygodnia, gdy już wszystkie dane adresowe były pozmieniane na nową siedzibę i w dalszym ciągu paczki wracają pod stary adres.
Bardzo proszę o nakierowanie lub przesłanie dalej prośby do działu technicznego, żeby aktualny adres siedziby był pierwszorzędny, bo poza moją frustracją cierpią też Klienci, którzy czekają na zwroty pieniędzy.
P.S - dwie paczki zwrotowe, które zostały nadane przez PP (nawet nie oferuję dostawy przy pomocy tej felernej firmy) zaginęły, bo kurier zostawił paczkę pod drzwiami.
Sam fakt, że Allegro nie ma pełnej automatyzacji adresowej, to jakaś kpina!!! Który dział jest odpowiedzialny za brak logiki wynikający z tego, że mimo nowego adresu siedziby zamówienia złożone przed zmianą adresu są wysyłane na adres, który już jest NIEAKTUALNY??? Przecież to jest kilka minut dla dobrego programisty, ale jak rozumiem skoro z tych zmian Allegro jako spółka nie ma bezpośrednio żadnych profitów to nie ma sensu się na tym skupiać, prawda?
Allegro znowu generuje problemy, które przerzuca na sprzedających. Utrudniacie nam pracę do potęgi entej takimi akcjami.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Alora-Hurtownia Czy adres do zwrotów został zmieniony w Warunkach zwrotów, a nowy adres nadania wpisany w książce adresowej w Ustawieniach zamówień?
Bardzo, ale to bardzo Pani dziękuję 🤗 W warunkach zwrotu widniał stary adres - nie miałam pojęcia, że taka zakładka w ogóle istnieje.
Jeszcze tylko pytanie o kurier24/minikurier24. Dlaczego w danych nadawcy widnieje stary adres? Mam zintegrowane Allegro z Baselinker - może po jego stronie leży wina?
@Alora-Hurtownia Proszę o sprawdzenie danych w książce adreswej w Ustawieniach zamówień. Prawdopodobnie tam też jest wpisany nieaktualny adres.
W tym miejscu widnieje aktualny adres siedziby, także wina musi leżeć gdzie indziej. Puściłam pytanie do administracji Baselinker, możliwe, że problem leży po tej stronie. Dziękuję za pomoc 🙂