anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

system nie pobrał prowizji od mojej sprzedaży

MAMY ROZWIĄZANIE!
airmanx
#9 Pomysłodawca#

Nie zauważyłem żeby system pobrał prowizję za sprzedaż mojego przedmiotu: "Francuski zegarek kieszonkowy + dewizka, ledwo na chodzie " nr płatności kupującego:  7f8a98fb-abff-4365-ad5c-5160ff25e4b0  "   Aukcja zakończona 20 Lut. 2025, 16:58. Wolałbym nie  zostać obciążony znienacka kiedyś w przyszłości zaległą opłatą. Ktoś to mógłby sprawdzić, proszę?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@airmanx Do sprzedaży doszło w piątek 21.02 i wtedy też została naliczona opłata transakcyjna w wysokości 9,01zł. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
airmanx
#9 Pomysłodawca#

Problem w tym, że nie ma jej u mnie w rozliczeniach Allegro. W rozliczeniach mam informację: "nie masz zaległych opłat", więc nawet gdybym chciał to nie mam jak zapłacić ( a nie przypominam sobie, żebym już zapłacił tą prowizję ), Czy mógłby ktoś to sprawdzić, proszę?

oznacz moderatorów
airmanx
#9 Pomysłodawca#

Chciałem ponowić pytanie: Jak mam zapłacić naliczoną opłatę transakcyjną, skoro nie została u mnie wyświetlona kwota do zapłaty w systemie PayU (Sprawdzałem listę moich operacji bankowych, z której wynika, że takowej nie opłaciłem)  Za miesiąc pewnie system zacznie mi naliczać odsetki, za coś czego nie mam możliwości wykonać, może to spowodowane wycofaniem poprzedniej transakcji, przesyłam screen, airmanx

airmanx_0-1740779704112.png

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@airmanx Na Twoim saldzie rachunku w Allegro jest w tej chwili 5, 68 zł na plusie. Nic nie musisz płacić.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
airmanx
#9 Pomysłodawca#

Może ja czegoś nie rozumiem, ale na moim saldzie Allegro przed chwilą widniało do wypłaty 114 zł za opłacony przez klienta w dniu 21.02 zegarek kieszonkowy, które właśnie przed chwilą zleciłem do wypłaty i które jutro (03.03) pojawią się na moim koncie bankowym. Czy w związku z tym nadal nic nie muszę zapłacić? (5,68 - 114 wychodzi dla mnie na minus). Bo jeśli się okaże, że jednak tak, to aplikacja Allegro nie wyświetla mi takiej opcji. Jeśli wszystko OK, to serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam Wasz zespół. Airmanx

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @airmanx. Twoje saldo nadal jest na plusie i wynosi 5,68 zł. Możesz to sprawdzić w tej zakładce

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów