anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szanowni Państwo, nie mogę dodać oferty do akcji lub planu. Czy mógłbyście mi powiedzieć, co powinie

AMDevpro
#8 Zapaleniec

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

AMDevpro
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@AMDevpro pomożemy, ale czy możesz jeszcze raz napisać nam coś więcej? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Dzień dobry! Chciałbym/chciałabym dodać moją ofertę do akcji takich jak Black Week, ale zawsze pojawia się komunikat, że oferta nie została znaleziona lub nie spełnia wymagań. Czy mógłbyś/mógłabyś powiedzieć, jak mogę konkretnie zmodyfikować moją ofertę, aby spełnić wszystkie wymagania akcji? Bardzo dziękuję za Twoją pomoc!屏幕截图 2025-11-29 095820.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@AMDevpro Wszystko jest napisane na zrzucie ekranu 🙂

Niestety nie wystawisz tej oferty na Black Week, ponieważ oferta jest powiązana z produktem z Katalogu, którego nie ma na liście produktów objętych kampanią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź! Już dokładnie rozumiem, że nie mogę skorzystać z tej oferty, ponieważ produkt powiązany nie został włączony do listy produktów objętych promocją Black Week.

Jako nowy sprzedawca, który właśnie dołączył do platformy, stopniowo zapoznajam się z zasadami związanymi z akcjami promocyjnymi. Dlatego chciałbym/chciałabym dodatkowo potwierdzić: czy lista produktów do akcji promocyjnych jest ustalana wyłącznie przez platformę jednorodnie, czy też sprzedawcy mogą samodzielnie zaapelować o włączenie swoich produktów do tej listy?

Gdybym mógł/mógłabym otrzymać szczegółowe wyjaśnienie, byłbym/byłabym niezwykle wdzięczny/wdzięczna — pomoże mi to lepiej zaplanować dalszą operację produktów i być w pełni przygotowanym/przygotowaną do udziału w przyszłych akcjach platformy. Ponownie dziękuję za Twoją cierpliwość i pomoc!
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@AMDevpro Allegro decyduje o liście towarów. Wszystkie szczegółowe informacje znajdziesz w tym wpisie lub na tej stronie

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów