anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Umowa obowiązkowa z inpost

mareckixxx1
#8 Zapaleniec#

Konto firmowe mam od 2 miesięcy. Za miesiąc Październik z Impostu otrzymałem fakturę na 840zł, CHOĆ PRAWIE WSZYSTKIE PRZESYŁKI WYSYŁANE BYŁY PRZEZ ALLEGRO. Umowa była obowiązkowa, nie wiem czy mam coś źle ustawione? Sprzedaż stała się nie opłacalna, więc ustawiłem przerwę w sprzedaży, proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

GrawlasSP
#9 Pomysłodawca#

Możliwe że masz coś źle ustawione, albo nie wiesz, że w zamówieniach, w których ktoś płaci za przesyłkę, ty płacisz bezpośrednio InPostowi a nie Allegro.
Dobrze podczas nadawania przekazujesz e-maile z zamówień?
Zaloguj się na WebTruckera i pobierz sobie specyfikację faktury. Każda paczka jest tam wypisana z kwotą podstawową oraz ewentualnymi opłatami dodatkowymi.

oznacz moderatorów

mareckixxx1
#8 Zapaleniec#

dzięki zaraz sprawdzę

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mareckixxx1 problem pewnie jest że umowa to abonament a w nim są wysyłki które musisz nadać po za allegro 😞 więc jak sprzedajesz tylko na allegro, wypowiedz umowę i nadawaj z konta przedpłaconego w MP wtedy będziesz miał ceny z allegro, smarty tyle że musisz wtedy importować dane do MP 🙂

inpost45.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @mareckixxx1. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek, do których były naliczone opłaty.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mareckixxx1
#8 Zapaleniec#

20241120_145428.jpg

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@mareckixxx1 podaj proszę numery zamówień. Screen umowy niestety nic mi nie mówi. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów