Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konto firmowe mam od 2 miesięcy. Za miesiąc Październik z Impostu otrzymałem fakturę na 840zł, CHOĆ PRAWIE WSZYSTKIE PRZESYŁKI WYSYŁANE BYŁY PRZEZ ALLEGRO. Umowa była obowiązkowa, nie wiem czy mam coś źle ustawione? Sprzedaż stała się nie opłacalna, więc ustawiłem przerwę w sprzedaży, proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Możliwe że masz coś źle ustawione, albo nie wiesz, że w zamówieniach, w których ktoś płaci za przesyłkę, ty płacisz bezpośrednio InPostowi a nie Allegro.
Dobrze podczas nadawania przekazujesz e-maile z zamówień?
Zaloguj się na WebTruckera i pobierz sobie specyfikację faktury. Każda paczka jest tam wypisana z kwotą podstawową oraz ewentualnymi opłatami dodatkowymi.
dzięki zaraz sprawdzę
@mareckixxx1 problem pewnie jest że umowa to abonament a w nim są wysyłki które musisz nadać po za allegro 😞 więc jak sprzedajesz tylko na allegro, wypowiedz umowę i nadawaj z konta przedpłaconego w MP wtedy będziesz miał ceny z allegro, smarty tyle że musisz wtedy importować dane do MP 🙂
Cześć, @mareckixxx1. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek, do których były naliczone opłaty.
@mareckixxx1 podaj proszę numery zamówień. Screen umowy niestety nic mi nie mówi.