anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UPS kurier

MAMY ROZWIĄZANIE!
Tulibizu
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, czy muszę mieć kuriera UPS w Smarcie? Znowu kurier nie przyjechał po paczkę. Ostatnio 2 dni na niego czekałam. 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
mdrogeria
#21 Demiurg#

nie musisz , możesz wybrać innego  obowiązkowej listy ,ma być dwóch .

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Tulibizu Żeby Twoje oferty miały oznaczenie Smart!, wystarczy, że udostępnisz w swoich ofertach co najmniej:

- 2 metody dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących oraz
- 3 metody dostawy do punktów odbioru lub automatów paczkowych z powyższej listy metod kwalifikujących. 😊

Jeżeli kurier wciąż nie odebrał paczki, to podaj proszę numer zamówienia lub przesyłki - skieruję brak odbioru paczki do oddziału. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Tulibizu
#7 Wielbiciel#

Tylko ze UPS jest odgórnie zaznaczone że musi być, nie idzie tego odznaczyć

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@Tulibizu Przymusowy jest tylko Allegro One UPS, to możesz nadawać w automacie

oznacz moderatorów
Tulibizu
#7 Wielbiciel#

Tylko ze najbliższy mam prawie 15km w jedną stronę. Szkoda że tego nie mogę zmienić 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Tulibizu uuu...to już lepiej zostaw tego UPS-a i zgłaszaj tu brak podjazdów , może w końcu zatrybią .

oznacz moderatorów
fox_paws
#16 Inspirator#

@mdrogeria Nie zatrybią. DPD i One od 1,5 roku nie mogą zatrybić nawet na swoich zielonych puszkach.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@fox_paws u mnie jakoś zatrybili 

oznacz moderatorów
fox_paws
#16 Inspirator#

@mdrogeria Niestety, DPD przynajmniej raz w tygodniu nie wyjmuje paczki z One Box'a. Czasem nawet przez kilka dni.

One Kurier potrafi przyjechać i wrzucić zwrot za płot, w krzaki, ale żeby odebrać paczki z automatu, który stoi 500 m wcześniej(!), to już nie.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@fox_paws jestem poza zasięgiem łona , z DPD i UPS przyjeżdżają dziewuchy , jak w zegarku , Agata z DPD potrafi być i 2 ray w ciągu dnia .

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg#

@mdrogeria 

No dobra. Ale jak ma na imię ta z UPSA? 🙂

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@serwis-texas jestem starej daty ,  z natury nie wychodzę  do płci Pięknej z propozycją przejścia na Ty , będzie miała życzenie to czemu nie  , na razie zwracamy się do siebie bezosobowo .

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@mdrogeria dzięki za słowa pocieszenia dla pozostałych 😄

@fox_paws mogę Tobie podpowiedzieć jedynie w tej sytuacji, że zgłaszaj do nas te zdarzenia - wysyłając zdjęcia czy podając nry zamówień - postaramy się zawsze pomóc.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów