Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam ustawiony urlop 13.07 do 26.07 i jestem uziemiony za granicą .Kliknąłem przedłużenie do 7.08 i nie
sprawdziłem że Allegro nie przedłużyło urlopu/a propos czy Allegro jest moim pracodawcą?/.
Teraz mam wiadomość że urlop kończy się 26.07.Jak uniknąć kłopotów i jakie one mogą być ,na razie zamknąłem wszystkie aukcje..
@ejaras zamknąłeś aukcje - to nikt nie kupi. Natomiast nie uchroni Cię to od dokończenia transakcji zrealizowanych podczas urlopu
Ok mam zamiar oczywiście dokończyć co zacząłem.Popisałem do ludzi czy chcą czekać.Jak nie to zwrócę wpłatę.Czy to dobry pomysł i czy Allegro zwróci prowizję/obstawiam że nie/?
Tak najlepiej pozamykaj oferty , albo wydluż czas wysylki odpowiedni o długość urlopu , bo jakość poleci na leb na szyję .
@ejaras No bo tam jest napisane że jednorazowo urlop nie może być dłuższy niż....20 dni.
I nie mogę doliczyć kwarantanny ? ,tak jak piszą w różnych miejscach -tak jest bo jest?
@ejaras Tak jest. aha i Allegro NIE jest Twoim pracodawcą.
dzięki,doświadczenie mam znikome ale widzę że po powrocie znacznie je powiększę
choćby i nie chcący
No tak tez to zobaczyłem przy kolejnej próbie przedłużenia
wczoraj pisałem o urlopie który kończy się 26.07 a już dzisiaj 25.07 dostałem infoAllegro że klienci
oczekują ode mnie lepszej pracy.W czasie urlopu.Czy za te wiadomości odpowiadają pracownicy Allegro
którzy są na urlopie i rozsyłają je bo kupujący oczekują od nich wiekszej aktywności na urlopie?
Nigdzie /chyba/ nie znajdę informacji o tym że
URLOP jest karany ,bo czegoś takiego otwartym tekstem napisać nie może nawet monopolista.
@ejaras takie rzeczy tylko tutaj mnie też zaszkodził jakość spadła ale w tym przypadku allegro ci ręki nie poda wszak jest regulamin dla nich pismo święte którego musimy przestrzegać nawet na urlopie w dzień czy w nocy .
@ejaras Poczytaj sobie ten temat https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/super-sprzedawca-tylko-dla-robocop%C3%B3w/...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄