Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak teraz utworzyć etykietę adresową "Allegro Przesyłka polecona", jeśli rodzaj opakowania "koperta" został usunięty, a przy jedynej dostępnej opcji "paczka" wyskakuje powiadomienie "Allegro Przesyłka polecona"???
Też się nad tym głowię. Ta metoda dostawy to nieporozumienie. Co chwilę jakieś cyrki w generowaniu etykiet, przesyłki się spóźniają (to już wina poczty), klienci wkurzeni a ty się tłumacz z tego wszystkiego 😠
Tzn, wyskakuje informacja "Usługa niedostępna dla wybranego typu przesyłki"
@mplaptonik @nalepkovo to chwilowy problem, ale już go naprawiliśmy, więc błędy nie powinny już występować.
Witam wszystkich
Zgłaszam błąd przy generowaniu etykiet do poleconych allegro. Mam trzy przesyłki do nadania, przy wypełnianiu formularza każdej z nich jest dostępna wyłącznie ikona paczki (nie ma koperty). Po wpisaniu rozmiaru paczki i zaznaczeniu opcji "przesyłka polecona firmowa" pojawia się błąd - usługa niedostępna dla wybranego typu przesyłki.
Zamówienia numer:
764f7f81-c42c-11ed-b259-b9ff0e534840
fc108840-c3cc-11ed-9100-b35b03ac6512
cb2ca170-c316-11ed-ac33-dbd2c294c51d
Proszę o informacje czy jest jakiś ogólny problem z tego rodzaju przesyłkami @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam to samo, po wpisaniu rozmiaru paczki i zaznaczeniu opcji "przesyłka polecona firmowa" pojawia się błąd - usługa niedostępna dla wybranego typu przesyłki.
Jest do wyboru tylko przesyłka paczka, kiedyś był tam tylko list.
Znowu kombinują w tej metodzie dostawy. Już wystarczy że trzeba się tłumaczyć z tego że przez pocztę dłużej przesyłki idą. Ostatnio zebrałem negatywa za to że poczta dostarczyła list dwa dni po deklarowanym terminie. Klient stwierdził, że "powinien robić wszystko żeby wyjaśnić sprawę" - jak nawet poczta nie wie gdzie jest polecony ze statusem "przesyłka w transporcie".
Widzę, że nikt nie kwapi się do udzielenia pomocy tudzież jakiejkolwiek informacji. Piszę klientom, że niestety błąd po stronie Allegro i przesyłki będą nadane w poniedziałek. O ile przez weekend ktoś to naprawi...
Podpinam się. Dlaczego po raz kolejny jest problem z nadawaniem. Czas leci, przesyłki nienadane.
Brak koperty - tylko paczka. Nie można w związku z tym zaznaczyć opcji "Przesyłka polecona firmowa".
Allegro działajcie !
Już działają, dodali komunikat:
Możesz mieć problemy z nadaniem Allegro Przesyłka polecona. Pracujemy nad ich rozwiązaniem. Przepraszamy za utrudnienia!"
Ale na odpowiedź kompetentnej osoby w na społeczności nie masz co liczyć...
Nie działa u ,mnie tworzenie listu poleconego. Mam do wyboru tylko paczkę więc klikam paczka, wpisuje wymiary i zaznaczam "przesyłka polecona firmowa" i wyskakuje - Usługa niedostępna dla wybranego typu przesyłki. I znowu niewysłane w terminie i **piiip**zielenie...
@ForBajk mieliśmy dziś takie problemy, ale nie powinny już występować, bo naprawiliśmy ten błąd. Spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies oraz pamięć podręczną przeglądarki, a jeśli to nie pomoże podaj mi proszę jakiego zamówienia dotyczy problem oraz prześlij zrzut swojego ekranu z tym komunikatem.
Nie rozumiem jednego, jak można wprowadzić jakąś zmianę, bez wcześniejszego przetestowania? Tak na pałę, może będzie działać... A jak nie, to za kilka dni się poprawi i będzie git...
U mnie nadal to samo.
@mplaptonik jeśli problem dalej występuje to spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies oraz pamięć podręczną przeglądarki, a jeśli to nie pomoże podaj mi proszę jakiego zamówienia dotyczy problem oraz prześlij zrzut swojego ekranu (na którym widoczne będzie całe okno przeglądarki) z komunikatem.