anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie negatywnych komentarzy

X500_PL
#9 Pomysłodawca#

Hej,

Chce wrócić po dłuższej przerwie do sprzedaży. Obecnie mam zablokowane konto w związku z niskim procentem poleceń. Muszę poprosić klientów o usunięcie ocen. Minęło 90dni wiec musza zglosic to przez formularz. Niestety to są klienci strasznie mało operatywni i minie pol roku zanim oni zglosza. Czy jest możliwość o kontakt na ich nr tel w formie SMS i tam prosić o potwierdzenie dyspozycji usunięcia komentarza z danego zamowienia i ja dostarczam w formie zrzutu ekranu jako załącznik. Tak jak to działa przy odstąpieniu od umowy aby odzyskać rabat transakcyjny? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@X500_PL czemu nie piszesz w jednym wątku ?

Zwrotu prowizji nie dostaniesz jak nie doszło do transakcji z Twojej winy + niska jakość sprzedaży poczytaj regulamin. 

Pisanie SMS jak najbardziej ale nie natarczywie, jak nie usuną to nic nie zrobisz, to oni muszą wystąpić do allegro nie Ty, więc zrzut ekranu pewnie nie wiele da ale możesz próbować 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Taniej i szybciej wyjdzie nowe konto firmowe zalozyc

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@az1rael jak ma blokadę za jakość to allegro nie pozwoli 😞 ale w styczniu znikną negatywy i jakość sama się poprawi 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Trza se zalozyc nowa dzialanosc gospodarcza i na nowym nipie koncie zalozyc nowe konto allegro byly szef ma 5 kont ost czesc zamkneli za zaleganie z platnoscia 

oznacz moderatorów

X500_PL
#9 Pomysłodawca#

Nie da się założyć nowej działalności na nowym nipie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Komentarzy moderacja Ci nie usunie, co zrobić jak nie masz kontaktu z kupującymi? nie wiem i pewnie nikt nie wie tu, może jednak wypowiedzą się moderatorzy. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów