Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Prosiłbym o usunięcie oferty nr 8303746041 która nie była nawet aktualna na głównej stronie
@PaulinaII ta oferta jest już usunięta. Tutaj link, który do niej kieruje z informacją, że podana oferta nie istnieje.
Problem w tym że muszę zapłacić 19.18 zł za ogłoszeniu którego nawet nie wystawiłem do końca. Jak to anulować?
@PaulinaII rozumiem. Sprawdziłam, że ta oferta została wystawiona 16.07.2019 i wznawiała się automatycznie co 10 dni, ponieważ przy wystawianiu oznaczyłeś czas trwania jako "do wyczerpania przedmiotów", a 4.10.2021r. doszło w niej do sprzedaży i dlatego została naliczona prowizja. Była to płatność za pobraniem, czy masz jakieś potwierdzenie, że do transakcji nie doszło?
W przypadku płatności za pobraniem rabat transakcyjny przyznajemy jeżeli na podstawie numeru przesyłki możemy sprawdzić co się działo z przesyłką, czyli tylko jeśli numer przesyłki został dodany do zamówienia.
Dowód jest taki że nie weszło to ogłoszenie na stronę główną, więc nie miał i tak kto tego kupić cały czas ogłoszenie było w "poczekalni", więc jeśli ogłoszenie nie było aktywne no to nie ma za co płacić.
@PaulinaII przykro mi, ale nie jest to możliwe. Nie mamy takiej poczekalni, a to że doszło w ofercie do zakupu potwierdza, że oferta była widoczna. Informacje o tej sprzedaży możesz znaleźć tutaj. Do sprzedaży doszło 4 października 2021, więc ustaw proszę odpowiedni przedział dat w zakładce.