anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie oferty pustych flakonów perfum

MAMY ROZWIĄZANIE!
xxdarc
#9 Pomysłodawca#
  • Witam trochę nie rozumiem tego zabiegu, bo oferta była sobie pół roku ponad na allegro lokalnie, i została usunięta bo wg allegro te perfumy nigdy nie powstały i nie można sprzedawać testerów. Tylko to nie testery, a puste flakony po perfumach kupowane kiedyś całe na allegro, hebe i w rossman. A testery to nie są, bo dwie perfumki są prawie całe małe w kulce, a reszta pusta. Nie wiem czy coś przegapiłam ale totalnie nie widzę że nie można sprzedawać pustych flakonów i perfum. Jak to jest z tym ? I czemu zatem hebe rossman i allegro sprzedaje nie istniejące perfumki ? Jednak jak widzę w wiadomości, to było zrobione przez automatycznego coś na allegro czyli człowiek tego nie widział na oczy. Chętnie dowiem się o co chodzi, bo to dość dziwne 😛 no i za 1zł były bo mi zbędne. Chciałam napisać odwołanie ale oferta usunięta i nie mogę wpisać numeru oferty czyli odcinają drogę do wyjaśnienia od razu, mało fajne. 
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@xxdarc Ja mam flakony po perfumach w kategorii kolekcje-antyki i póki co nikt się nimi nie zainteresował ani zakupem ani ich usunięciem.

oznacz moderatorów
xxdarc
#9 Pomysłodawca#

Nie pamiętam w jakiej to dodałam kategorie nie mam już ogłoszenia, a niby ktoś czasem zbiera je, kiedyś zbierałam ale to już ostatki właśnie 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@xxdarc Numery usuniętych ofert powinnaś otrzymać w wiadomości mailowej. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
xxdarc
#9 Pomysłodawca#

Źle mi się kliknięło ze to rozwiązanie bo aplikacja Sie zacina, ale nie mam żadnych numerów oferty w mailu niestety

oznacz moderatorów
xxdarc
#9 Pomysłodawca#

Screen jak klikam na oferte, i nie wiem gdzie i skąd wziąć numer oferty

Screenshot_2024-11-03-16-16-19-121_pl.allegro.sale.jpg

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@xxdarc Udało mi się odnaleźć tę ofertę. Konsultuję zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@xxdarc Otrzymałam informację, że możesz wystawić tę ofertę ponownie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
xxdarc
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję, 🙂 

oznacz moderatorów