Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
[edycja]
Uważajcie na tego allegrowicza, ten kupujący jest niepoważny. Wygrał u mnie licytacje w 28.01.2023 i od tamtego czasu nie robi nic. Zero kontaktu i tylko raz udało mi się kontaktować telefonicznie i powiedział że "dam panu znać" na tym tyle tematu. Była to licytacja i allegrowicz miał 30 dni na to żeby sfinalizować i nie robił nic.
Oczywiście wysłałem zgłoszenie o "Zwrot prowizji" i dalej czekam. Teraz czekam kolejne 15 dni i zapewne będę musiał zapłacić prowizję za produkt którego nie sprzedałem.
Możesz go wpisać na swoją listę "moi nieaktywni kupujący" i z tego konta już u Ciebie nie kupi .
A co jeśli posiada inne konta?
@TitanXP Możesz mu się zrewanżować, aktualnie ten użytkownik sprzedaje kredens na Lokalne.
Oczywiście nie namawiam, ba, absolutnie nie popieram takich rozwiązań.
@TitanXP Cześć. Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja, konto kupującego zostało zawieszone do wyjaśnienia.
Dziękuję za odpowiedź ale to nie zmienia faktu co będzie dalej. Jeśli zapłacę prowizję...no cóż.
@TitanXP Oczywiście, że nie zapłacisz prowizji, jeśli klient nie sfinalizuje transakcji. Jeśli złożyłeś już wniosek o zwrot prowizji, to poczekaj na jego rozpatrzenie: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-i-cenniki/czy-moge-odzyskac-prowizje-od-sprzedazy-...
Wysłane 1.03.2023 i mam aktualnie status wniosku "W trakcie"