Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Luskadriverwoman, czy możesz podać mi więcej informacji?
Ktoś posługiwał się moim kontem widocznie przez długi czas ktoś z mego konta otwierał dyskusje i wysyłał do allegro pomoc o odmowie przyjęcia wniosków od policji .ktoś pisał negatywy z mego konta .Ogółem zadzwonił dzwonek do drzwi policja była u mnie spytała czy adres i numer telefonu się zgadza i czy to mój meil odpowiedziałam że tak i co się stało dzielnicowy powiedział że mam złożone 16 wniosków co i jak nie wiem co się stało dziś lecę zgłaszać na policję że ktoś posługiwał się moim kontem jakieś dwa inne urządzenia były zalogowane szybko przeglądnęłam allegro zmieniłam hasło proszę mi powiedzieć czy coś mi grozi za to kto i za co dokładnie złożył 16 wniosków .
@Luskadriverwoman, dziękuję za informację i przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Niestety tą sprawą musi zająć się przede wszystkim policja - na odpowiedni wniosek będziemy mogli udostępnić wszelkie potrzebne informacje. Upewnij się, że zmieniłeś hasło do konta oraz do swoje e-maila, z którym powiązane jest konto.
Ale kto i za co złożył na mnie wnioski ja jako kupująca bo nie sprzedaje na allegro nic
@Luskadriverwoman a sprawdź Tutaj czy przypadkiem ktoś za Ciebie czegoś nie sprzedał